Elazığ’ın yükselen değeri New Point AVM perakende sektörün tanıtıldı

A+
A-
Elazığ’ın yükselen değeri New Point AVM perakende sektörün tanıtıldı

Yapımını M. Bulut İnşaat’ın üstlendiği, kiralama faaliyetlerini Value Solution Partners’ın yürüteceği, Elazığ’ın en büyük alışveriş merkezi olmaya hazırlanan New Point Alışveriş Merkezi’nin proje lansmanı gerçekleştirildi.

 

Elazığ’ın en büyük alışveriş merkezi olmaya hazırlanan New Point AVM, perakende sektörüne tanıtıldı. M. Bulut İnşaat ve Value Solution Partners ev sahipliğinde gerçekleşen New Point Avm’nin lansmanı, VS Partners kurucu ortakları Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, M. Bulut İnşaat Yönetim kurulu başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut, perakende sektör temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile Mandarin Oriental Bosphorus’da gerçekleştirildi.

Elazığ’ın karma kullanımlı en büyük alışveriş merkezi olacak, 110 adet mağazayı bünyesinde barındıracak olan ve şehirdeki ilk mağazalarını açacak restoran ve cafeler, cadde mağazaları ve ofis bloklarını kapsayan 3 bağımsız bölümden oluşan New Point Avm Elazığ’ın yeni bir yaşam alanı olmaya hazırlanıyor.

 

New Point’in Elazığ’ın gelişimine ve dönüşümüne büyük bir katkı sağlayacağını ve şehrin istihdamını destekleyeceğini düşünüyoruz…

New Point AVM projesi ve AVM’ye ilişkin görüşlerini paylaşan M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu eş başkanı Mustafa Bulut, “Yalnızca Elazığ’a değil tüm bölgeye değer katacağına yürekten inandığımız New Point AVM’nin açılışını sizlere duyurmak için geri sayım yapıyorduk… Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. M. Bulut İnşaat olarak her zaman için Elazığ’ın hem bölgemiz hem de ülkemiz adına değerinin farkındayız, bu sebeple de gerçekleştirdiğimiz projelerimizde başta Elazığ’a ve bölgemize değer katmayı hedefliyoruz.

Böylesine değerli bir şehirde bu kadar önemli bir yatırıma imza atmış ve şehre kazandıracak olmak hepimiz için çok gurur verici ve kıymetli. Elazığ’ın en büyük karma kullanımlı alışveriş merkezi olmaya hazırlanan New Point, yalnızca avm olarak değil aynı zamanda bir yaşam alanı olarak da öne çıkıyor. New Point’in, içindeki marka bütünlüğüyle, profesyonel yaklaşımıyla Elazığ’ın gelişimine ve dönüşümüne büyük bir katkı sağlayacağını ve şehrin istihdamını destekleyeceğini düşünüyoruz.” dedi.

 

Kiralama Faaliyetleri Value Solution Partners’a Emanet

New Point Avm Projesinin kiralama yönetim faaliyetlerini, gayrimenkul ve yatırım yönetimi konusunda uzmanlaşmış lider bir profesyonel hizmetler firması olan Value Solution Partners yürütecek. New Point Avm projesinin detaylarını aktaran VS Partners Kiralama Direktörü Onur Kıratlılar, “Value Solution Partners olarak birlikte böylesine kıymetli bir anlaşmaya imza attığımız, M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut’a ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. New Point Avm içinde bulundurduğu marka karmasıyla 7’den 70’e herkese hitap edecek, restoran ve cafeler, cadde mağazaları ve ofis bloklarını kapsayan bölümleri ile de Elazığ’a yeni bir yaşam alanı oluşturacak.

100.000 Metrekarelik inşaat alanına ve 33.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip, 110 adet mağazayı bünyesinde barındıran New Point AVM, 3 kattan oluşurken aynı zamanda şehrin en büyük çocuk oyun alanını da açmaya hazırlanıyor.

Yalnızca Elazığ’ın değil aynı zamanda Doğu Anadolu Bölgesinin de yeni gözdesi olacağına inandığımız, Elazığ’lıların ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilecek, şehrin en büyük yaşam merkezini yaratmak ve projemizin sağlayacağı istihdamı şehrin ekonomik habitatına geri kazandırmak için çalışacağımız New Point AVM’nin kiralama faaliyetlerini en iyi şekilde yürüteceğiz.” dedi.

New Point Avm’nin 2025 yılının üçüncü çeyreğinde açılacağını belirten Onur Kıratlılar, “Value Solution Partners olarak misyonumuz en iyi hizmeti sunmak, fark yaratmak ve sürdürülebilir projelerle büyük başarılara imza atmaktır. Bu doğrultuda kiralama sürecini yürüteceğimiz New Point AVM’nin, bulunduğu bölgeye değer katacağına inanıyor ve böyle bir projeye imza atmış olmaktan gurur duyuyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.