Beko’dan şubat ayına özel Google TV kampanyası

19.02.2024
A+
A-
Beko’dan şubat ayına özel Google TV kampanyası

Avrupa’nın lider ev teknolojileri markası Beko, üstün görüntü-ses kalitesi ve şık tasarımı Google TV’nin kişiselleştirilebilen dünyasıyla buluşturduğu Beko Google TV serisinin 120 hz modellerinde 16-29 Şubat tarihleri arasında lansmana özel 5000 TL indirim fırsatı sunuyor.

 

Kullanıcılara oluşturdukları farklı profillerle kendilerine özel tasarlayabildikleri yeni nesil bir TV kullanma deneyimi sağlayan Beko Google TV, Google Play Store’daki 8.000’den fazla uygulamasıyla geniş bir yelpaze sunuyor.  Akıllı telefonları televizyona yansıtma, görüntülü konuşma, sesli komut ve tek tuşla hem profil değiştirme hem de istenilen içeriği izleme gibi pek çok uygulamayı da bir araya getiriyor. Ayrıca, Beko Google TV, farklı kullanıcılara kolaylıkla profil oluşturup kullanıcı dostu arayüzüyle kendilerine özel TV kullanma deneyimini yaşatıyor.

 

Yenilikçi teknolojilerle şık tasarımı bir araya getiren Avrupa’nın lider ev teknolojileri markası Beko, Google TV ile yüksek kalite ve üstün teknolojiyi evlerine taşımak isteyen tüketicileri yepyeni bir kampanyayla buluşturuyor. Beko kampanya kapsamında B55 OLED D 975 A, B55 Q 990 A, B65 Q 990 A, B75 D 986 S modellerinde 16-29 Şubat tarihleri arasında 5000 TL indirim fırsatı sunuyor.

 

Google Play Store’un 400 binden fazla dizi, film ve içeriğini tek bir ekranda toplayan ve anında erişim imkânı sağlayan Beko Google TV, farklı kullanıcılara kolaylıkla profil oluşturup kullanıcı dostu arayüzüyle kendilerine özel TV kullanma deneyimini yaşatıyor.

 

Chromecast Built-in ile sevilen filmlerin, dizilerin, fotoğrafların ve videoların kolayca telefondan TV’ye yansıtabilme olanağı tanıyan Beko Google TV’de, Google Meet ile görüntülü konuşmalar TV’nin dev ekranı üzerinden gerçekleştirilebiliyor. TV’yi daha kullanışlı hale getiren Google Assistant sayesinde yüz binlerce içeriği tek bir tuşla ekrana getirirken; maç skoru, filmin IMDB puanı gibi sorulara kolaylıkla yanıt veriyor. Kaydet sonra izle özelliğiyle de içerikler daha sonra izlenmek üzere kaydedilip istenilen zamanda kesintisiz olarak izleme seçeneği de sağlıyor.

 

‘Filmmaker’ modu ile profesyonel stüdyo çekimi hissi

Yeni nesil çerçevesiz şık tasarımıyla göz dolduran Beko Google TV, 3 boyutlu kusursuz ses kalitesiyle seyir keyfini artırıyor. Standartların üstündeki yeni ‘Filmmaker’ modu; film, dizi ve içerikleri profesyonel stüdyo çekimlerindeki gibi ekrana getirerek, kullanıcıya kendini sinema salonundaymış gibi hissettiriyor.

 

Ekrana gelen karelerin arasına yapay ek kareler ekleyerek görüntüde akıcılığı sağlayan MEMC teknolojisi, hareketli sahnelerin seyrini ikiye katlıyor. Film, oyun ve maç deneyimini hareket bulanıklığı olmadan daha akıcı ve net bir şekilde ekrana getiriyor.

 

4K UHD çözünürlük formatıyla her sahnedeki en küçük ayrıntıların bile seçilmesini sağlıyor. Dolby Vision teknolojisi görüntüdeki her kareyi ayarlayarak doğru renklerle ve daha fazla detay öne çıkararak ekrandaki her sahneyi optimize ediyor; görüntü performansını en kaliteli haliyle ortaya çıkarıyor. Standart HDR10 teknolojisine kıyasla daha gelişmiş iyileştirmeler getiren HDR 10+ teknolojisi ise görüntüdeki ışık seviyesini analiz ederek en parlak ve en karanlık kısımlarını olduğundan daha koyu ya da olduğundan daha parlak göstererek izleyicilere daha etkileyici ve dinamik bir görsel deneyim sunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.