Dedeman, Olympos Health Resort ile yepyeni bir tatil anlayışına imza attı

29.03.2024
A+
A-
Dedeman, Olympos Health Resort ile yepyeni bir tatil anlayışına imza attı

Dedeman Hotels & Resorts International, “Herkesin Dedeman”ı olma vizyonu ve 58 yıllık tecrübesiyle misafirlerinin farklı beklentilerine yanıt veren yepyeni konaklama deneyimleri sunmaya devam ediyor. 

Dedeman Olympos Health Resort ile yeşille mavinin kusursuz bir biçimde buluştuğu Antalya Olympos’u, Dedeman misafirperverliği ve konforu ile tanıştırmaya hazırlanan marka, otelcilikteki tecrübesini kişiye özel hizmet anlayışı ile birleştirerek, misafirlerine doğanın kalbinde bir tatil deneyimi sunmak için imza attı.

 

Olympos, yemyeşil Beydağlarına yaslanan konumu, Likya Antik Kenti’nin izlerini taşıyan kültür mirası ören yeri ve mavinin her tonunu barındıran koyları ile tarih ve doğayı bir araya getiren eşsiz bir tatil merkezi. Dedeman Olympos Health Resort, doğanın kalbindeki konumunu

Resort konseptiyle taçlandırarak, tüm misafir kitlelerinin beklentilerini karşılayan konforlu bir deneyim sunacak.

 

Bu yılın mayıs ayında kapılarını açacak olan Dedeman Olympos Health Resort, Dedeman’ın 3. resort oteli unvanını taşıyacak.

 

Tüm konaklama beklentilerini karşılayacak

Antalya Kemer, Kumluca mevkiinde, Olympos Antik Kenti’ne 7 km, Kemer merkeze 40 km, Antalya şehir merkezine 87 km ve Antalya Havalimanı’na 99 km uzaklıkta yer alan otel, farklı büyüklükteki geniş süit odaları ve villa seçenekleriyle farklı konaklama beklentilerine cevap verecek. Sağlık hizmetlerini de içine alan çok yönlü konsepti ile yurt içi ve yurt dışından misafirlerini Dedeman’ın ayrıcalıklar dünyasıyla tanıştıracak.

 

Resort turizmine eğlence ve sağlık odaklı yeni bir yaklaşım

Dedeman Olympos Health Resort, resort turizmine eğlence ve sağlık odaklı yeni bir yaklaşım kazandıracak. Villa seçenekleri dahil 10 farklı tipte 202 odası, 3 A’la carte olmak üzere 4 restoranı, 24 saat hizmet veren Myra Lounge’ı, Lymra Pool Bar, Colosseum Bar, Simena Snack Bar’ı, Solyma Corner alanları, Türk hamamı, saunası SPA merkezi ile misafirlerine, tüm beklentilere hitap eden bir konaklama deneyimi yaşatacak.

 

38 bin metrekarelik geniş alanında yer alan spor ve eğlence merkezi, Oly Kids Club’ı, pavilyon konsepti ve Dedeman’ın yenilikçi hizmet anlayışıyla misafirlerine Olimpos’ta eşi benzeri görülmemiş bir tatil deneyimi yaşatacak. Otelin yatırımcı tarafından işletilecek kliniğinde ise çeşitli sağlık hizmetlerinin verilmesi planlanıyor.

 

Minik misafirlere özel Oly Kids Club

Marka; Oly Kids Club ile minik misafirlerine çocuk havuzu, çocuk kaydırak havuzu, oyun parkı, mini club, hem gündüz hem akşam çeşitli eğlence ve aktivitelerin yanı sıra mini disco imkanı sunacak. Ebeveynler gönül rahatlığı ile dinlenirken, çocuklar da Oly Kids Club’ın eğitimli animasyon ekipleri eşliğinde unutulmaz anlar yaşayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.