Kalesinterflex’ten sanatın teknolojisini yaşam alanlarına taşıyan özel koleksiyon Artwall

17.04.2024
A+
A-
Kalesinterflex’ten sanatın teknolojisini yaşam alanlarına taşıyan özel koleksiyon Artwall

Kalesinterflex’in yeni koleksiyonu Artwall, modern mimariye ilham veren bir marka olarak dikkat çekiyor. Üstün yüzey teknolojisi kullanımıyla öne çıkan bu koleksiyon, sanat ve doğadan ilham alan ürünleriyle yaşam alanlarında zamansız şıklığı yeniden tanımlıyor.

Kalesinterflex’in sanattan ve doğadan ilham alan tasarım çizgilerini, modern dünyanın süzgecinden geçirdiği Artwall koleksiyonu; Blue Blossoms, Liquid, Jasmine, Lace, Moondust ve Luminous serileriyle yaşam alanlarında çekici ve benzersiz bir atmosfer yaratıyor.

Artwall koleksiyonu, estetik açıdan zengin ve çeşitli tasarımlarıyla ev ve iş yerlerinde farklı bir atmosfer yaratmayı amaçlıyor. Sanatın ve doğanın çeşitli unsurlarından ilham alarak oluşturulan bu koleksiyon, duvar kaplamalarıyla yaşam alanlarınızı görsel olarak zenginleştiriyor ve ortama karakter katıyor.

Kalesinterflex’in ‘Sanatın Teknolojisi’ adını verdiği üstün yüzey teknolojilerinden ‘Decotech’ ile üretilen floral ve geometrik tipolojideki ürünler 160×320 cm ebat ve 6 mm kalınlığa sahip. Yüzeyi porselen dayanıklılığına sahipken, duvar kağıdının naif etkisinin hissedildiği, renk ve aplikasyonlarıyla dekoratif alternatifler sunan Artwall koleksiyonu yaşam alanlarına görsel zenginlik katıyor.

Teknolojik yeniliklerle birleşen sanat ve doğa esintileri, Artwall koleksiyonunu sadece bir duvar kaplaması olarak değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı ve estetik bir ifade biçimi olarak görmenizi sağlıyor. Bu koleksiyon, modern mimarinin ötesinde bir deneyim sunarak yaşam alanlarınızı özgün ve etkileyici bir şekilde dönüştürmeye davet ediyor.

Mekanları baştan yaratan buluş: Kalesinterflex

Kalesinterflex, iç-dış mekanlarda ve aynı zamanda farklı kullanım alanlarında mükemmel performans göstermek üzere tasarlanmış, üstün özelliklere sahip bir üründür. Büyük ebatları, ince formu, hafif yapısı ve çevreci üretim teknolojisiyle seramiği yeni kullanım alanlarına taşıyor.

Büyük ebatları sayesinde geniş alanlarda kullanım imkanı sunar, böylece daha az birleşim noktasıyla daha homojen bir görünüm elde edilir. İnce formu ve hafif yapısı sayesinde Kalesinterflex, iç mekanlarda duvar kaplamalarından, dış cephe kaplamalarına ve hatta mobilya tasarımlarına kadar geniş bir yelpazede kullanılabilir.

Ayrıca çevreci üretim teknolojisi sayesinde, sürdürülebilir bir ürün olarak ön plana çıkıyor. Bu da hem çevreye duyarlılık gösterenler için hem de yeşil bina uygulamaları için tercih edilmesini sağlıyor. Darbelere, çizilmeye, ateşe, kimyasallara ve asidik etkilere dayanıklı, hafif, kolay temizlenebilir ve TÜBİTAK onaylı ‘antibakteriyel’ olması ve esneyebilen yapısı Kalesinterflex’i benzersiz kılıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.