Marshall, Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi’nden ödülle döndü

10.01.2024
A+
A-
Marshall, Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi’nden ödülle döndü

Türkiye’nin lider boya markalarından Marshall yarattığı yeni girişimlerle ses getirmeye devam ediyor. Marka 2020 yılında hayata geçirdiği ustalarla son kullanıcıları güvenli bir ortamda bir araya getiren “ustamburada.com” portalıyla “sosyal girişimcilik” ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen, Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni; “Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar” temasıyla gerçekleştirildi.  Başarı hikayeleriyle ilham veren kadınların deneyimlerini paylaştığı zirvede ülkemiz için yüksek katma değer yaratan girişimler de ödüllendirildi. Marshall boyanın ustalar ve son kullanıcıları bir araya getirdiği platformu “ustamburada.com” gerek ustalar  gerekse son kullanıcılar adına yarattığı fayda ve katma değer sayesinde  “sosyal girişimcilik” ödülüne layık görüldü.

Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ, etkinlikle ilgili açıklamasında; “2020 yılından bu yana ustalara fayda yaratmak odağında hayata geçirdiğimiz platformumuzun ödüle layık görülmesi hepimiz için bir gurur kaynağı oldu. Türkiye’nin önemli gazetecilerinden Celal Toprak liderliğinde, 100’den fazla jürinin değerlendirmesiyle almaya hak kazandığımız bu ödül hepbirlikte verdiğimiz emeğin ve ustalar için yarattığımız katma değerin bir yansımasıdır.” dedi.

Marshall olarak, nihai tüketicilerimizin işinin ehli ustalara kolayca ulaşabilmesi için “ustamburada.com” platformunu hayata geçirdiklerini belirten Adabağ, Meslek Yeterlilik Belgelendirmesini almış ustalar ile müşterileri buluşturan platformda sisteme üye olan ustalara iş olanağı yaratmaya çalıştıklarını belirtti. Pınar Adabağ sözlerini, “Boya ustalarının “ustamburada.com” sistemine dahil olması gönüllülük esasına dayanıyor ve öncelikle “Marshall Clubcard”a üye olmaları ve Mesleki Yeterlilik (MYK) belgesine sahibi olmaları gerekiyor. Sisteme dahil olan ustalara Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından müşteri ilişkileri konusunda eğitim veriliyor. Platformda bir araya gelen ustalar ve müşteriler uygulamadan çok memnun, biz de onların memnuniyetinden mutluluk duyuyoruz” şeklinde bağladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.