ASAŞ Maxi Riviera ile evinizde mükemmel yalıtım sağlayın

25.12.2023
A+
A-
ASAŞ Maxi Riviera ile evinizde mükemmel yalıtım sağlayın

Dar kanat ve adaptör profilleriyle mekânlarda zarif ve şık görünümü arayanlar için ideal olan ASAŞ Maxi Riviera 105-125-165 mm, 6 odacıklı tasarımıyla binalarda mükemmel yalıtım sağlıyor.

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ’ın sunduğu Maxi Riviera 105-125-165 mm, pervazlı ve denizlikli kasa uygulamaları sayesinde mekânlara estetik çözümler sunuyor. Fransa’daki iklim ve kullanım alışkanlıkları incelenerek tasarlanan sistem, maksimum ses ve ısı yalıtımı sağlamak için 4, 20, 24, 28, 34, 40 mm aralığındaki nitelikli cam uygulamalarıyla birlikte kullanılıyor. Maxi Riviera, 6 odacıklı tasarımıyla mükemmel yalıtım sağlıyor.

Her zevk ve ihtiyaca hitap ediyor

Fransız tipi balkon uygulamalarına özel, adaptörlü çift kanat uygulamasına sahip Maxi Riviera, normal kasanın dışında 105, 125, 165 mm denizlikli kasa profiline sahip. Dar kanat ve adaptör profilleriyle mekânlarda zarif ve şık görünüm arayanlar için ideal olan Maxi Riviera, beyaz, gri ve krem PVC profil renklerinin yanı sıra, koyu meşe, siena, ceviz, budaklı gibi Lamine renk ile desen çeşitleriyle her zevk ve ihtiyaca hitap ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.