ASAŞ REWW141 ile iskelesiz montaj imkanı sunuyor

12.01.2024
A+
A-
ASAŞ REWW141 ile iskelesiz montaj imkanı sunuyor

ASAŞ, geliştirdiği yeni nesil cephe sistemleri REF60 ve REWW141 ile doğal yoldan sürdürülebilir binaların inşa edilmesine katkı sağlarken çevre dostu , iş sağlığı ve güvenliğini ön plana alan ürünler tasarlayarak projelere katma değer sağlıyor. 

REF60, güneş kırıcı eklenebilme özelliği ile iç mekândaki doğal ışık kullanımını projelere göre özelleştirme imkânı sunuyor. Şantiye alanına montaja hazır olarak gelen REWW141 iskele kurulumuna ihtiyaç duyulmaksızın hızlı ve güvenli bir şekilde uygulanabilme özelliği ile  alüminyum cephe sistemlerine yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ’ın geliştirdiği yeni nesil cephe sistemleri REF60 ve REWW141, ısı yalıtımı ve sundukları montaj kolaylığı ile dahil oldukları projelere katma değer sağlıyor. ASAŞ’ın ihtiyaca yönelik çözüm üretme misyonu ile geliştirdiği yeni nesil cephe sistemi REF60, kapaklı, yarı kapaklı ve silikon alternatiflerine sahip. Güneş kırıcı eklenebilme özelliği ile iç mekândaki doğal ışık kullanımını projelere göre özelleştirme imkânı sunan REF60, montaja hazır olarak üretilmesi nedeniyle proje maliyetlerinde tasarruf sağlıyor. REF60, farklı derinliklerdeki yatay ve düşey taşıyıcı profilleri ile farklı amaçlar için tasarlanmış tüm projelerde kullanılabilme olanağı sunuyor. Yüksek termal değerler elde edilebilmesi için bünyesinde farklı ebatlarda izolatör barındıran sistem, düşey cephenin yanında eğimli yüzeyler ve çatı uygulamaları için de çözüm oluyor.

Modern konut projeleri için zarif tasarımlar

ASAŞ’ın diğer bir ürünü REWW141 Window Wall Cephe Sistemi, ticari projeler ve modern konut projeleri için zarif tasarımlar sunarken döşemeden döşemeye bağlantı yöntemi ile alüminyum cephe tasarımında dekoratif bir görüntü sağlıyor. Standart cephe sistemlerine göre yenilenmiş özel tasarımı ve montaj detay çözümler sunan REWW141 sistemi, iskelesiz olarak bina içinden daha kolay montaj ve ekonomik kurulum avantajına sahip. REWW141 sistemi ASAŞ’ın mevcut kapı, pencere ve sürme sistemleri ile kolay ve sorunsuz bir şekilde entegre edilebiliyor. İç ve dış opsiyonel camlama sistemi ile inşaat esnasında montaj esnekliği sağlayan REWW141, Avrupa CE ve Amerikan ASTM standartlarına uyumlu olarak tasarlandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.