Egepen Deceuninck, PVC sürme sistemleriyle yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlıyor

01.04.2024
A+
A-
Egepen Deceuninck, PVC sürme sistemleriyle yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlıyor

Sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, PVC sürme sistemleriyle bahçeleri, terasları ve balkonları daha fonksiyonel ve estetik bir alana dönüştürüyor. Yüksek performansı, güçlü izolasyonu ve kolay kullanımı ile mekânlara maksimum fayda sağlayan Egepen Deceuninck, manzarayı bölmeden konforlu bir yaşam alanı oluşturuyor.

 

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte balkon keyfi, bahçe partileri ve keyifli teras buluşmaları için yenileme ve düzenleme çalışmaları başladı. Yaşam alanlarını daha işlevsel ve estetik bir hale getirmek için ürünler geliştiren Egepen Deceuninck, PVC sürme sistemlerinin yüksek ısı ve ses yalıtımı, sızdırmazlık özelliği, çift kanat uygulama alternatifi ve sabit sürme kasalarıyla üstün performans sağlıyor.

 

Düşük eşik uygulaması ile şık ve fonksiyonel bir alan oluşturuyor

Türkiye’nin penceresi Egepen Deceuninck, PVC sürme sistemlerinin yüksek yalıtım ve sızdırmazlık performansıyla fark yaratıyor. Çift kanat uygulama alternatifiyle geniş mekanlara hayat veren Egepen Deceuninck; HS76, Sürme ve Legend Sürme olarak üç farklı alternatif sunuyor. HS76, düşük  aluminyum eşik uygulaması ile zemindeki profil yüksekliğini minimize ederek, estetik açıdan şık ve fonksiyonel bir alan oluşturuyor. Ayrıca, Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen standarda uygun olarak tasarlanan geçiş kapıları, tekerlekli sandalye ile geçişi de mümkün kılıyor.

 

Her ihtiyaca çözüm sağlıyor
İzolasyon odaklı geliştirilen ve TPE conta ısı yalıtımı artırılan PVC Sürme Kapı ve Pencere Sistemi’nde de; sürme kasa, sürme pervaz kasa, sürme kasa sineklikli, üç ray kasa, sabit sürme kasa ve sabit sürme pervaz kasa yer alıyor. Bu sayede ihtiyaca çözüm sağlayan PVC Sürme Kapı ve Pencere Sistemi; iki farklı sürme kanat profili, yardımcı profiller, alüminyum alın kapatma ve alın birleştirme profilleri ile rüzgara karşı da koruma sunuyor.

 

Enerji verimliliğini ve konforlu yaşamı bir arada sunuyor

Kolay kullanımı ve estetik tasarımı ile ön plana çıkan Legend Sürme Kapı ve Pencere Sistemi ise ses ve hava yalıtımında üst düzey bir performans sağlıyor. Kışın soğuk, yazın sıcak havadan üst düzey koruma sağlayan Legend Sürme Kapı ve Pencere Sistemi, 76 mm genişliği ve 5 odacıklı kanat yapısı sayesinde havayı sızdırmıyor ve ısı yalıtımı oluşturuyor.

Farklı renk seçenekleriyle alternatif dekorasyon imkânları sunan seri, enerji verimliliği ve konforlu yaşam arasında bir denge kuruyor.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.