Polat Piyalepaşa Çarşı’da her hafta sonu bir etkinlik

23.05.2024
A+
A-
Polat Piyalepaşa Çarşı’da her hafta sonu bir etkinlik

 

İstanbul’un yeni sanat ve gastronomi rotası olan  Polat Piyalepaşa Çarşı, hafta sonlarına keyif katacak etkinliklere imza atıyor.

 

Polat güvencesiyle hayata geçirilen, Türkiyenin özel sektör eliyle yapılmış en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’un parçası olan Polat Piyalepaşa Çarşı, yazı birbirinden keyifli etkinliklerle karşılıyor.  Açık havada alışveriş, sanat ve gastronomi deneyimi sunan, Beyoğlu’nun tam kalbinde yer alan Polat Piyalepaşa Çarşı, yaz sezonu boyunca her haftasonu 7 den 77 ye her yaştan ziyaretçiye hitap eden etkinlikler, gösteriler ve atölye çalışmaları ile gezginlerin uğrak noktası olmaya devam edecek.

 

Özellikle çocuklu aileler ve çocuklar tarafından tercih edilen popüler interaktif tiyatro oyunları, neşeli gösteriler, şovlar ve atölyeler ile yazın haftasonlarını daha da keyifli hale getirecek olan Polat Piyalepaşa Çarşı, haziran ayının sonuna kadar olan programını açıkladı. Programda bulunan Maşa ile Koca Ayı tiyatro oyunu, Kral Şakir gösterisi, heyecan verici sihirbazlık ve balon şovları ile jonglör gösterileri haftasonları küçük ziyaretçilere iyi vakit geçirtmek için yerlerini alacaklar.

 

Mayıs ve Haziran ayları etkinlik takvimi

 

25 Mayıs         Maşa ile Koca Ayı Tiyatrosu

26 Mayıs         Sihirbaz Gösterisi

1 Haziran        Kral Şakir Tiyatrosu

2 Haziran        Jonglör Gösterisi

8 Haziran        Karikatür Atölyesi

9 Haziran        Sosis Balon Show

22 Haziran      Sihirbaz Gösterisi

23 Haziran      Bubble Show

29 Haziran      Jonglör Gösterisi

30 Haziran      Kukla Gösterisi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.