Türk Prysmian Kablo SolarEX İstanbul Fuarı’da yeni teknolojilerini tanıttı

15.04.2024
A+
A-
Türk Prysmian Kablo SolarEX İstanbul Fuarı’da yeni teknolojilerini tanıttı

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörüne öncülük eden Türk Prysmian Kablo, 5 kıtadan katılımcıları ağırladığı, dünya güneş enerjisi sektörünün dev buluşması 16. SolarEX İstanbul Fuarı’nda yeni teknolojilerini tanıttı.

Uluslararası arenada statü kazanarak güneş enerjisi ve teknolojileri sektöründe dünyanın en büyük 5 fuarı arasında yer alan SolarEX İstanbul Fuarı tamamlandı. Güneş enerjisi sektörünün en iyi oyuncuları ile doğru iş birlikleri kurarak, uzun vadede güvene dayalı çalışmalar yürüten ve yeşil enerji dönüşümüne katkı sağlayan SolarEX İstanbul, 16.yılında beş kıtadan ve 150’den fazla ülkeden yatırımcı ve nitelikli ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Güneş enerjisi sektöründe yenilikçi çözümleriyle öne çıkıyor

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektöründe lider konumda bulunan Prysmian’ın Türkiye operasyonu olan Türk Prysmian Kablo, güneş enerjisi santrallerinde kullanılan solar (PV) kablolar için özel olarak üretilen izolasyon ve dış kılıf malzemeleri ile sektörde öne çıkıyor. 16. SolarEX İstanbul Fuarı’nda güneş enerjisi kablolarının dayanıklılığı ve yüksek performansı hakkında bilgi veren Türk Prysmian Kablo, endüstrideki güvenilirliğini kanıtlayarak, 30 yıl kullanım garantisi sunan tek solar (PV) kablo üreticisi konumunda. Türkiye’de kurulu toplam solar gücünde en fazla tercih edilen solar (PV) kablo markası olan Prysmian, yenilikçi kablo çözümleriyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.