Yazlık evler için tadilat zamanı başladı: “Yazlığınızdaki sorunları profesyonellerin eline bırakın”

02.05.2024
A+
A-
Yazlık evler için tadilat zamanı başladı: “Yazlığınızdaki sorunları profesyonellerin eline bırakın”

Profesyonel ekibiyle tesisat, tamirat, taşınma, montaj, temizlik, tadilat, renovasyon gibi özel uzmanlık gerektiren hizmetleri hızlı ve güvenilir bir şekilde sunan teknoloji şirketi Mr Usta; yaz tatiline ayrılan kısıtlı vaktin, yazlık evlerde oluşacak problemlere ayrılmaması için profesyonel hizmetin tercih edilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Mr Usta CEO’su Yunus Emre Kalkan bu sezon Bodrum’da sunacakları yazlık açılış paketi ile kalifiye usta bulamama, hizmet yetersizliği ve ücret dengesizliği sorunlarının önüne geçeceklerini belirtti.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yazlık evlerin bakım ve tadilat işleri de gündeme gelmeye başladı. Belli bir süre kullanılamayan yazlık evler ustası tarafından gerekli işlemlerden geçmeyince yaz ayları ve özellikle tatiller kabusa dönebiliyor.

Yazlık evlerde; yağışların oluşturduğu izolasyon problemlerinden, alt yapı sorunlarının sebep olduğu foseptik ve tesisat sorunlarına ve havuzların kullanılabilir hale getirilmesine kadar birçok kalemde tadilat ve onarım çalışmaları gerekebiliyor.

Her biri alanında uzman işin ehli ustalarıyla montaj, tesisat, elektrik, kuru temizleme, klima, halı & koltuk yıkama, temizlik hizmetlerinin yanı sıra, tüketicinin ihtiyaç ve taleplerine bağlı olarak renovasyon ve tadilat hizmetleri ile  20 farklı kategoride çözümler sunan Mr Usta, yazlık hizmetleriyle de öne çıkıyor.

Siz yola çıkmadan yazlığınızı hazır hale getiriyor. 

Yazlık bölgelerde usta bulunamama, hizmet yetersizliği ve ücret farklılıkları sorunlarının önüne geçmeyi hedefleyen Mr Usta, bu sezon da Bodrum’a özel yazlık açılış paketini hizmete sunuyor. Yaz tatili süresince yaşanabilecek sürpriz problemlerin önüne geçeceklerinin altını çizen Mr Usta CEO’su Yunus Emre Kalkan, ‘’Paket kapsamımızda genel temizlik ve kontrol çalışmalarını yürüteceğiz. Ardından gerekli tadilat uygulamalarını gerçekleştireceğiz’’ dedi. Kalkan, yeni yazlık stoğundaki azalmalar ve arz tarafında yaşanan düşüşün, yazlık değişimi yerine renovasyon ve tadilat işlemlerini daha çok talep edilir hale getirdiğine dikkat çekti.

 

“Yetersiz hizmet hem zaman hem de maliyet kaybı yaratıyor”

Yazlık evlerin bakımında dikkat edilmesi gereken noktalar ve en çok tercih edilen hizmetler üzerine de bilgi veren Kalkan, şunları söyledi: ‘’Yazlık bölgelerde en fazla tesisat, elektrik, temizlik, klima arıza, bakım ve koltuk yıkama hizmetleri talep ediliyor. Tabii burada da uzman ustaları ve kurumsal yaklaşımı tercih etmek hem zamandan hem bütçeden kazandırıyor.  Yazlık bölgelerde usta sayısının yetersizliği sebebiyle, zamanında hizmet alamama, farklı ücretlendirme politikaları ve hizmet sonrası devam eden problemlerde muhatap bulamama sorunlarıyla sık karşılaşılıyor. Biz uygulama üzerinden verdiğimizi profesyonel hizmetle belirlenen zamanda hizmeti tamamlama prensibi ve sabit fiyat politikamızla bunun önüne geçmeyi hedefliyoruz. Tatil için ayrılan kısıtlı ve değerli vaktin, problemlere ayrılmaması için profesyonellerin tercih edilmesini öneriyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.