Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri, OEM pazarının lider oyuncularıyla buluştu

20.01.2024
A+
A-
Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri, OEM pazarının lider oyuncularıyla buluştu

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri iş kolu, Türkiye pazarında OEM endüstrisinde faaliyet gösteren lider iş ortaklarına yönelik düzenlediği toplantıyla sektör liderlerini bir araya getirdi. 11-12 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşen etkinlik, enerji verimliliği, çevre dostu teknolojiler ve yeşil enerji dönüşümü konularında önemli bilgi paylaşımlarına ev sahipliği yaptı.

 

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri iş kolu, geliştirilen teknolojiler ve uygulamalar kapsamında “Enerji Dönüşümü” mottosuyla 2023 yılını değerlendirmek ve gelecek planlarını masaya yatırmak için Türkiye ve bölgede sektörün önde gelen OEM endüstrisindeki iş ortaklarıyla Sapanca’da bir araya geldi. 80’den fazla katılımcının yer aldığı toplantıya soğutma sektöründe faaliyet gösteren chiller ve rooftop klima üreticileri, küresel ölçekte soğutma sektöründe aktif rol oynayan markalar, soğuk oda teknolojileri alanında üretim ve satış yapan firmalar, kondenser grubu üreticileri, gıda perakende soğutucu dolap üreticileri ilgi gösterdi.

 

Ana gündem enerji dönüşümü

 

Toplantıda enerji dönüşümü, yeşil enerjiye geçiş ve enerji verimliliği konuları iş ortaklarına aktarılırken, sektörün dönüşümünde pazara liderlik eden Danfoss ’un mevcut ve gelecekteki tüm regülasyonlara tam uyumluluğu vurgulandı. Toplantı kapsamında Danfoss ‘un küresel ve yerel pazarlardaki konumu ile gelecek stratejileri konuşuldu. Danfoss yöneticileri, iş ortaklarının deneyimlerini ve süreçlerini daha iyi duruma getirebilmesi için sunumlar gerçekleştirdi. Ayrıca Uygulama Geliştirme Merkezleri, Danfoss Akademi, Denetim Merkezi ve Akıllı Süpermarket Mağazası çözümleri detaylıca ele alındı.

 

2024 stratejileriyle bağlantılı büyüme kollarındaki fırsatlara değinildi

 

Danfoss Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi İklimlendirme Çözümleri Kıdemli Satış Direktörü ve Danfoss Türkiye Genel Müdürü Mert Kalafatoğlu, toplantıda Danfoss‘un küresel operasyonlarında 2030 yılına kadar taahhüt ettiği yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği politikalarını dinleyicilere aktardı. Kalafatoğlu, bu doğrultuda karbondan arındırma, döngüsellik, çeşitlilik ve kapsayıcılık konularına vurgu yaptı. Danfoss Türkiye OEM & Gıda Perakende Satış Direktörü Sertan Genç ise Danfoss ‘un 1933’ten bu yana tarihçesinden, 100’den fazla ülkedeki satış organizasyonlarından, yaklaşık 20 ülkedeki 100 fabrikada 42 binden fazla çalışanla birlikte hareket edildiğinden bahsetti. Ayrıca 2024 stratejileriyle bağlantılı büyüme kollarındaki fırsatlara değinildi. Isı eşanjörleri, elektronik kontrolörler, ısıtma vanaları, Danfoss’un ürün gamında bulunan BOCK serisi kompresörler ve veri merkezi uygulamaları mercek altına alındı.

 

Danfoss Drives iş kolunun da katılım sağladığı etkinlikte, Danfoss Türkiye Satış Direktörü Cem Üstgel, Danfoss Türkiye Lojistik Müdürü Metin Evren, Danfoss Türkiye Müşteri Hizmetleri Müdürü Begüm Pınar ve Danfoss Türkiye Finans Müdürü Erol Yıldız da katılımcılarla stratejik planlamalarını ve süreç iyileştirmelerini içeren sunumlarını paylaştı. Danfoss ‘un sadece tek bir hedefe yönelik çözümler üretmekle kalmadığının, aynı zamanda uçtan uca ihtiyaç duyulan yenilikçi çözümler üreten ve geliştiren bir marka olduğunun altı çizildi.

 

Etkinlikte YouTuber ve Köşe Yazarı Murat Muratoğlu, katılımcılara küresel ve lokal ölçekte ekonomi, finans, sosyal gelişmelerden bahsetti. Danfoss’un iş ortaklarının da interaktif katılımıyla, geleceğin yatırımları ve küresel trendleri değerlendirildi. Toplantı, takım çalışmasının gücüne güç katan Wall-team etkinliğiyle devam etti. Danfoss iş ortakları, eğlenceli bir mühendislik projesi oluşturmak için kendi aralarında takım kurarak çalışmalar gerçekleştirdi. En yaratıcı projeyi hazırlayan ve birinci olarak yarışmayı tamamlayan takım, madalyayla ödüllendirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.