ODE Yalıtım’ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

02.02.2024
A+
A-
ODE Yalıtım’ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, tüm iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Türkiye’den çıkan global bir marka olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren, Türk yalıtım sektörü ihracatının 1 numarası ODE Yalıtım, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.

“Yapı” ve “teknik yalıtım” olmak üzere iki ana kategoride üretim yapan ODE Yalıtım, bugün altı modern üretim tesisinde, 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman personeliyle yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer alıyor. Türkiye’nin 81 ilinde hizmet verme kapasitesine sahip olan ODE Yalıtım, yurt dışında da en yaygın bayi ağına sahip Türk yalıtım şirketi konumunda.

2023 yılında hem yurt içi pazar payında hem de Türkiye’nin yalıtım malzemesi ihracatında lider konumunu güçlendiren şirket, gerçekleştirdiği yatırımlarla Çin ile Almanya arasındaki coğrafyada teknik yalıtımdaki en büyük üretici konumuna geldi. Pazar lideri olduğu kauçuk köpüğü ürün grubunda yurt içi pazarda ise satış miktarını yüzde 40 artırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.