arsaVev Foça’da 199 bin TL peşinatla “Tapu” sahibi yapıyor

20.02.2024
A+
A-
arsaVev Foça’da 199 bin TL peşinatla “Tapu” sahibi yapıyor

Arsadan konuta erişilebilir gayrimenkul fırsatları sunarak, konuta erişim zorluğuna çözüm üretmeyi hedefleyen arsaVev, şimdi de yatırımcıları İzmir’in huzur dolu köşesi Foça’da erişilebilir arsa yatırımıyla tapu sahibi olmaya çağırıyor.

Arsadan Konuta Erişilebilir Gayrimenkul

arsaVev, şehir merkezinden fazla uzaklaşmadan sakin bir yaşam alanı arayanların yeni adresi Foça’da, deniz manzaralı, tüm altyapısı ve sosyal alanları hazır, imarlı arsa satışına başladı. İzmir’e 1 saat, İstanbul’a 4,5 saat mesafede olan bu göz alıcı proje, 50 parselle sınırlı. Projeye 199.000 TL’den başlayan peşinat seçenekleri ve 24 aya varan taksit imkanlarıyla katılmak mümkün. Projede mini golf, macera parkuru, sessizlik bahçesi, açık hava sineması, çocuk tarım deneyim atölyesi ve çok daha fazlası da hazır olacak.

arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, Foça’daki projeyle ilgili şunları ifade etti: “arsaVev olarak Türkiye’de gayrimenkule erişimin gittikçe zorlaşmasını dert edindik ve çözüm üretmek üzerine çalışıyoruz. Foça’da uygun bütçeli arsa imkanıyla, tapu sahibi olmayı erişilebilir kılıyoruz. Foça, İzmir’in genişleme alanı olmasının yanı sıra doğası, kültürel öğeleri ve 4 mevsim yaşanabilirliğiyle özellikle seçtiğimiz bir lokasyon. Bugün yatırımcılarına gelecek vaat eden noktaların başında geliyor. Yatırımcılar Foça’da altyapısı ve sosyal alanları hazır, imarlı arsalarını uygun bütçeye vadeli alarak, konut yapmaya bütçe ayırma olanağı yakalıyorlar. Foça gibi gelecek vaat eden lokasyonları yatırımcılarımıza sunarak, erişilebilir gayrimenkul fırsatları sağlamaya devam edeceğiz.”

Gayrimenkul sektöründe 2017 yılından bu yana arsa yatırımlarına çözüm sunan ve bugüne kadar 13.300 tapu teslim ederek 5 milyon 285 bin m2 arsa satışı gerçekleştiren arsaVev, Türkiye’nin gözde lokasyonlarında yatırım gerçekleştirerek altyapısı hazır, imarlı ve hemen teslim arsa imkânları sunmayı sürdürüyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.