Doğtaş’ın 4 ürününe 4 uluslararası ödül

04.05.2024
A+
A-
Doğtaş’ın 4 ürününe 4 uluslararası ödül

Türkiye’de mobilya üretiminde ve mağazacılığında öncü konumda bulunan Doğtaş, tasarım alanında uluslararası başarılar elde etmeyi sürdürüyor.  Trendleri yansıtan güçlü tasarımlarıyla ulusal ve uluslararası pek çok ödül kazanan Doğtaş, Nisan ayında Milano’da gerçekleşen Salone Del Mobile Fuarında sergilenen özel tasarım ürünleri ile dört farklı kategoride tasarım dünyasının önemli ödüllerinden biri olan A’ Design Ödüllerinde 4 ödül birden aldı.

Dünya genelinde en iyi tasarım uygulamalarını önde gelen akademisyenler, gazeteciler ve tasarım profesyonellerinin yer aldığı seçici kurulla değerlendiren A’ Design Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’de mobilya endüstrisinin öncü markalarından Doğtaş, Milano’da görücüye çıkan dört simge ürünüyle ödüle hak kazandı. Her yıl farklı kategorilerde öne çıkan tasarımları ödüllendiren A’ Design, ek değer, artan fayda, yeni işlevsellik, gelişmiş estetik, olağanüstü verimlilik, daha iyi sürdürülebilirlik ve daha yüksek performans sunan üstün ürün ve projeleri teşvik etmeyi hedefliyor.

 

Doğtaş, katıldığı uluslararası etkinliklerde tasarımıyla göze çarpan ürünlerinden Moderna konsol ile Silver kategoride A’ Design ödülüne sahip olurken modern çizgileriyle dikkat çeken Livorno koltuk takımı ile Iron kategoride ödüle layık görüldü. Bronz kategoride ise Joseph koltuk takımı ile Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk ürünü olan, aynı zamanda Doğtaş’ın geçmişten geleceğe yolculuğunu ve Türk kültürü ile bağını yansıtan bir sanat objesi olarak dizayn edilen Monument ödül alan tasarımlar oldu.

 

Kalite ve estetik yönünden tatmin edici, tasarım odaklı ürünleriyle uluslararası arenada aldığı dizayn alanındaki iddiasını ortaya koyan Doğtaş, yaşam alanlarını özenle güzelleştiren geniş ürün seçenekleri, şık tasarımlar ve kalitesiyle tüketiciyi zevk ve konforla buluşturmaya devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.