Mobilya tasarımı için ilham verici çözüm ve fikirlerin yeni keşif alanı: Blum İstanbul Showroom açıldı

27.01.2024
A+
A-
Mobilya tasarımı için ilham verici çözüm ve fikirlerin yeni keşif alanı: Blum İstanbul Showroom açıldı

İstanbul’daki Blum Showroom’da mobilyacılar, mutfak tasarımcıları, iç mimarlar ve mobilya kullanıcıları, mutfak, salon, banyo veya giyinme odası gibi her alanda Avusturya menşeli mobilya aksesuar üreticisinin en yeni ürünlerini deneyimliyor.
Evde rahat hissetmek istiyoruz: Blum her zaman yaşam kalitesine adanmış ürünleri ile işlevselliği modern tasarımla birleştiriyor 

Blum İstanbul Showroom’daki Mutfak Test Sürüşü alanı ile, ziyaretçilere planladıkları, hayallerindeki mutfakları önceden deneyimlemek ve mutfaktaki iş akışlarını canlandırmak için, Blum tarafından özel bir fırsat sunuluyor. Mobilya gövdeleri müşterinin planlarına göre mutfağının boyut ve ölçülerini doğru bir şekilde yansıtmak için hareket ettirilebilir ve konumlandırılabilir, böylece tamamlanmış mutfağın nasıl görüneceğini gösterir. Bu şekilde ziyaretçiler mevcut planlamayı test eder.

Mutfak kullanıcıları için önemli sorular cevaplandırılır 

Ergonomi ve iş akışları gibi konular yeterince göz önüne alındı mı? Tüm depolama ihtiyaçları için yeterli alan var mı?  Ücretsiz mutfak test sürüşü hizmeti, bu konuda bilgi sağlar ve ziyaretçilerin kararlarını güçlendirir. Çünkü bir mutfak yatırımı, uzun yıllar boyunca yapılır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.