Tuna Ofis Mobilyaları ile ofisler verimli ve özgür alanlara dönüşüyor 

06.05.2024
A+
A-
Tuna Ofis Mobilyaları ile ofisler verimli ve özgür alanlara dönüşüyor 

 

Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden iş hayatının beklenti ve önceliklerine uyumlu çözümler üreten Tuna Ofis Mobilyaları, ofislerin sosyal alan ihtiyaçlarına fonksiyonel ve estetik mobilyalarıyla cevap veriyor. Taburelerden yükseklik ayarlı masalara, modüler puflardan oturma grupları ve sehpalara kadar onlarca seçenek ile ofisler verimli ve özgür alanlara dönüşüyor.   

 

Tuna Ofis Mobilyaları, pandemi sonrası evlerden ofislere dönüş, Z kuşağının ofislerde daha fazla özgürlük ve sosyal alan talebine uygun olarak tasarladığı ürünlerle ofis içinde farklı çalışma ve toplantı alanları yaratıyor.  Çalışma verimliliğinin yanı sıra ekip çalışmasını destekleyen çözümler, yeni nesil ve modern ofislerin olmazsa olmazı haline geliyor. İşlevsellikleriyle öne çıkan Tuna Ofis Mobilyaları’nın yüksek sırtlı oturma grubu Change, LEA Toplantı Masası, Dama modüler puf gibi alternatifleriyle geniş bir yelpaze sunuyor.

 

Ofislerin sosyal alanlarında yaratıcılık ve hareket özgürlüğü ön planda

Yaratıcı toplantıların ve ekip buluşmalarının ruhuna uygun olarak hareket özgürlüğü sunan oturma grubu Change Serisi, modüler yapısıyla sosyal alanların ihtiyacı olan esnekliği sunuyor. Ofislerde özgün alanlar yaratmaya fırsat tanıyan seri, yüksek sırt seçeneğiyle ses ve görsel izolasyon da sağlıyor. Ozan Sinan Tığlıoğlu imzalı, adını ünlü Star Wars filmindeki Prenses Lea’dan alan Lea yüksek toplantı masası, filmde olduğu gibi zarif, güçlü ve direnişçi bir karakteri temsil ediyor. Masa tablasını destekleyen sağlam ve zarif ahşap ayaklardan oluşan tasarım konsepti, serinin tabure modeli Lea Tabure ile tamamlanıyor.

 

Sosyal alanlarda eğlence ve işlevsellik bir arada 

Hayatın her an bir oyun alanı olduğunu hissettiren, Alman Tasarım Ödülü’nün sahibi modüler puf sistemi Dama, ofislerin ortak ve sosyal alanlarını eğlence ile buluşturuyor. Ozan Sinan Tığlıoğlu imzası ile ofislerde “biz” olma hedefine dama taşlarını andıran tasarımıyla cevap veren oturma grubu, onlarca renk seçeneği ile yaşamın içindeki anlık heyecanları ofislere taşıyor. Ofislerdeki esnekliğin yeni tanımı, ortak alan oturma grubu Odin ise dekorasyonlara uyumlu farklı kompozisyonlar sunarak birçok mekana kolayca adapte oluyor. Esnek yapısı ile farklı alternatiflere açık olmasının yanı sıra dergi tutucuları, elektrik bağlantıları ve USB girişleriyle ofislerin teknoloji ihtiyaçlarına cevap veriyor.

 

Farklı bir çizgi arayan ofisler için estetik çözümler

Esnek oturma çözümleri sunan, dağları andıran görsel geçişleri, su kemerlerini anımsatan arka fonları ile Petra, sonsuz olasılığıyla her alana uygun çözümler sunuyor. Koltukların alfabesini oluşturan geometrik işaretlerin estetik ve biçimsel formunu tanımlıyor. Kendi alanını tanımlayan Petra, kişisel dinlenme ve bekleme alanları yaratıyor. Ahşap kavisli çerçeveli dinlenme koltuğu Bushido, oturma ve sırtlığındaki kumaş renkleri ile ahşap arasındaki kontrast, ofislerdeki ana estetiğin ahengi. Kesintisiz bir şekilde süregelen termo kavisli masif ahşap ile Bushido, kıvrımları ile ofislere hareket getiren bir çizgi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.