Masdaf, geleceğin mühendislerine ilham verdi

07.03.2024
A+
A-
Masdaf, geleceğin mühendislerine ilham verdi

 

 

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, İTÜ Makine Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen etkinlikte geleceğin mühendislerini Tuzla fabrikasında ağırladı.

Masdaf, üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlayacak projeleri desteklemeye devam ediyor. Masdaf son olarak, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerini Tuzla fabrikasında ağırladı.

İTÜ Makine Kulübü’nün katkılarıyla 29 Şubat’ta gerçekleştirilen organizasyonda geleceğin mühendislerine; pompa sektörü, sektördeki istihdam olanakları, pompa sistemlerinin önemi ve sürdürülebilir yaşama katkıları hakkında önemli bilgiler verildi

Etkinliğin birinci oturumunda Masdaf Satış ve Pazarlama Direktörü Barış Geren, iş yaşamındaki tecrübelerini gençlerle paylaştı. Barış Geren, öğrencilere; bugünden hedeflerini belirlemelerini, hedefe ulaşmak için kararlı olmalarını ve çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise Masdaf Pazarlama Müdürü Nihan Göksal; şirket kültürü, değerleri, ürünleri, hizmetleri ve referansları gibi konularda önemli bilgiler paylaşırken, Masdaf Bina Teknolojileri Ürün Yöneticisi Ezgi Baba, ‘Akışkan Teknolojilerinde Enerji Verimliliği ve İklim Krizi’ konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinlik programı kapsamında showroomda Masdaf pompa teknolojilerini yakından görme ve çalışma prensipleri hakkında bilgi alma fırsatı yakalayan öğrencilere, fabrika gezisinde ise; tank, hidrofor ve pompa gruplarının üretim süreçleri hakkında bilgiler verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.