Sistem Alüminyum, Dubai’deki Uluslararası Yapı Fuarı The Big 5 Dubai’ye katıldı

A+
A-
Sistem Alüminyum, Dubai’deki Uluslararası Yapı Fuarı The Big 5 Dubai’ye katıldı

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla sektöre liderlik eden, sunduğu özel ürün ve çözümlerle dikkat çeken Sistem Alüminyum, yapı ve inşaat teknolojileri alanında Orta Doğu’nun en büyük ve en etkili fuarı The Big 5 Dubai’de ziyaretçileriyle buluştu.  Su sızdırmazlığında yüksek performansı yapılan testler ile kanıtlanan WH85 pencere sistemi başta olmak üzere birçok inovatif ürününü sergileyen markaya, uluslararası katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Ortadoğu’nun en prestijli yapı fuarı olarak gösterilen Dubai The Big 5, 4-7 Aralık 2023 tarihleri arasında Dubai World Trade Center’de gerçekleşti. Uluslararası sektör profesyonellerinin bir araya geldiği fuara katılan Sistem Alüminyum, yenilikçi mimari sistemleri, endüstriyel profilleri ve dövme alüminyum grubunda yer alan ürünlerini sergilerken, akredite kuruluşlarca kanıtlanmış yüksek performanslı ürünü WH85’i de sektöre anlattı.

İnşaat sektörüne yönelik yenilikçi ürün geliştirme çalışmalarını sürdüren Sistem Alüminyum, portföyündeki yeni ürünler ve inovatif gelişmeleri global müşterileriyle paylaştı.

Uluslararası alanda sektör profesyonellerinin buluşması ve yeniliklerin paylaşımında fuarların önemli bir rol oynadığını vurgulayan Sistem Alüminyum İcra Kurulu Başkanı Ayhan Yerekaban, Geçtiğimiz aylarda, inşaat sektörüne yönelik Türkiye’de pazara sunduğumuz yüksek performanslı ürünlerimizi The Big 5 Dubai Fuarında global müşterilerimize tanıttık. Özellikle su sızdırmazlığında rekor performans sunan menteşeli pencere ve kapı sistemi WH85’i uluslararası bir platformda tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyduk. WH85 burada global sektör profesyonellerinden de tam not aldı. Fuarları, sektör profesyonelleri ile bir araya gelmenin yanı sıra ürünlere tepkilerini görmek açısından da son derece verimli buluyoruz. Özellikle uluslararası fuarlar bizim gibi ihracatı yoğun olan markalar için önemli bir potansiyel taşıyor” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.