En hafif, en sessiz ve en ekonomik “güç” Honda’da

05.02.2024
A+
A-
En hafif, en sessiz ve en ekonomik “güç” Honda’da

 

Honda Güç Ürünleri markası; Honda EU 22i, Honda EU 30is ve Honda EU 32i model invertörlü jeneratörleri ile elektriğe ihtiyaç duyulan her yere kesintisiz ve ekonomik enerji sunuyor.

Anadolu Motor, 30 yılı aşkın süredir distribütörü olduğu Honda markasının invertörlü ve portatif jeneratörleri ile elektriğe ihtiyaç duyulan her yere kesintisiz enerji sunmaya devam ediyor.

İnvertörlü jeneratörün mucidi Honda tarafından üretilen; Honda EU 22i, Honda EU 30is ve Honda EU 32i benzinli jeneratörler, başta outdoor etkinlikler ve kamp alanları olmak üzere her türlü işletmenin, tekne ve müstakil evlerde ki aydınlatma, buzdolabı, fırın, bilgisayar, saç kurutma makinesi ve küçük el aletleri gibi elektronik cihazların elektrik ihtiyacını karşılıyor. Ayrıca yaşam destek cihazına bağlı hastalar için de kesintisiz enerji sağlayarak elektrik kesintisinden kaynaklı bir mağduriyet yaşamalarını önlüyor.

Düşük yakıt tüketimi

Kullanıcılarına şehir şebekesi kalitesinde elektrik enerjisi sunan benzinli jeneratörler,düşük yakıt tüketimi ile uzun yıllar ekonomik kullanım avantajı sunuyor. 2,2 kVA güç kapasitesine sahip olan Honda EU 22i jeneratör saatte yaklaşık 1.2 litre yakıt tüketirken; 3 kVA’lık Honda EU 30is jeneratör saatte sadece 1.8 litre; 3,2 kVA’lık Honda EU 32i jeneratör ise saatte 1.4 litreyakıt tüketiyor. Honda jeneratörler düşük yakıt sarfiyatı ile enerji tasarrufu konusunda pazarda eşsiz bir konumda yer alıyor. Ayrıca OHV 4 zamanlı motor teknolojisi sayesinde de hem çevreci hem de oldukça uzun ömürlü kullanım avantajı sunuyor.

Eco-throttle özelliği

Honda’nın yüksek performanslı ve akıllı jeneratörleri, üzerlerindeki yükün seviyesine göre devir ayarı yaparak gürültü ve yakıt tüketimini optimize ediyor. Motor devrini yüke göre otomatik olarak ayarlayan Eco-throttle özelliği; yakıt tasarrufunu artırıyor, motor ömrünü uzatıyor ve jenertörün daha sessiz çalışmasına katkıda bulunuyor. Ayrıca bu ürün gruplarında Honda’nın orijinal paralel çalışma kablolarını kullanarak aynı serideki birden fazla jeneratörü aynı anda çalıştırmak da ihtiyaca göre sayıyı düşürerek tasarruf sağlamak da mümkün.

ECO çalışma modu

ECO çalışma modu ise gücün tamamen kullanılmadığı durumlarda motor devrini düşürerek güç sağlamaya devam ediyor. Bu sayede aynı yakıt miktarı ile jeneratörün daha uzun süre kullanımına olanak sağlayarak enerji tasarrufunu maksimize ediyor.

Otomatik De-kompresyon sistemi

Honda EU 22i, Honda EU 30is ve Honda EU 32i benzinli jeneratörlerde bulunan “otomatik De-kompresyon sistemi”, motor içerisindeki basıncı, çalışma başlayana kadar azaltarak motorun ilk çalıştırma mekanizmasının herkes tarafından kolayca kullanılmasını sağlıyor.

Yağ uyarı sistemi

Yağ uyarı sistemi ile motorun yağ seviyesini sürekli kontrol ederek, yağ seviyesinde düşüş meydana gelmesi halinde motoru hemen durduruyor. Böylece motorda oluşabilecek hasarı önlüyor.

Uzaktan erişim avantajı

Honda EU 32i benzinli jeneratörlerde bulunan “akıllı uygulama kontrolü” ise bluetooth bağlantısı ile; sisteme bilgi gönderme, çıkış gücüne erişim, yakıt göstergesini kontrol etme ve hatta gerekirse jeneratörü uzaktan durdurma imkânı sunuyor.

Hafif, kompakt ve sessiz dizayn

Honda EU 22i, Honda EU 30is ve Honda EU 32i benzinli jeneratörler,hafif ve kompakt yapıları sayesinde elektriğe ihtiyaç duyulan her noktaya anında ve kolayca taşınıyor.

Honda jeneratörler, gürültüyü azaltan gövde dizaynı ve akustik panelleri sayesinde de oldukça sessiz çalışarak kullanıcılarına konforlu bir ortam sunuyor.

Yaygın bayi ve servis ağı

İleri teknoloji jeneratörleri ile müşterilerine yüksek verimli ve çevreci çözümler sunmayı hedefleyen Anadolu Motor, distribütörü olduğu Honda Güç Ürünleri markasını Türkiye’nin 81 ilinde ki 200 bayisi ile müşterileriyle buluşturuyor. Ayrıca yurt içinde bulunan 400 anlaşmalı servisi ile müşterilerine kesintisiz satış sonrası hizmet garantisi sunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.