Touchless temazsız anahtarla teknolojiye yakınlaşın, risklerden uzaklaşın

30.04.2024
A+
A-
Touchless temazsız anahtarla teknolojiye yakınlaşın, risklerden uzaklaşın

Ürettiği ürün ve çözümlerle sektörüne öncülük eden Panasonic Electric Works Türkiye’nin VİKO Novella Touchless temassız anahtar, ışıkların temassız şekilde açılıp kapanmasını sağlayarak hem hayatı kolaylaştırıyor hem de üst düzeyde hijyen sunuyor.

Panasonic Electric Works Türkiye güvencesiyle satışa sunulan Touchless temassız anahtar, özellikle pandemi döneminde daha da önem kazanan ortak yaşam alanlarına yönelik hijyen konusunda üst düzey bir çözüm sunuyor.

Tüm yaşam alanlarında elleri hiç temas ettirmeden ışıkları açıp kapatmayı sağlayan Novella Touchless temassız anahtar, yeterli algılama mesafesinden elle komut verildiğinde temassız anahtar teknolojisi ile harekete geçiyor ve ışıklar kapalıysa açılıyor, açıksa kapanıyor.

Touchless temassız anahtar bulunan ortamlarda kullanıcı elini anahtara 5-7 cm kalacak kadar yaklaştırdığında röle çıkışı aktif hale geliyor. Kullanıcı elini uzaklaştırdıktan sonra lamba sürekli açık kalıyor. Lamba kapatılmak istendiğinde ise aynı işlem tekrarlanıyor ve röle çıkışı pasif hale geliyor.

VİKO by Panasonic güvencesiyle sunulan Touchless temassız anahtarın beyaz, krem, siyah, füme, antrasit, bronz, gümüş, saten ve metalik beyaz renk seçenekleri ile tasarım ve uyumluluk bir arada sunuluyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.