Yüzde yüz yerli sermayeli Elbi Elektrik, Voice Serisi ile 2024’e hızlı başladı

09.01.2024
A+
A-
Yüzde yüz yerli sermayeli Elbi Elektrik, Voice Serisi ile 2024’e hızlı başladı

İnşaat sektörünün lokomotifi elektrik sanayi ürünlerinde %100 yerli sermaye ile üretim yapan ve 40’ı aşkın ülkeye son teknoloji ürünü anahtar priz serilerini ihraç eden Elbi Elektrik; 2024 yılına hızlı başladı.

Yoğun geçen 2023 yılını, yeni senenin ilk ayında lansmanı yapılan Voice Serisi ürünler takip etti. Elbi Elektrik CEO’su Enis Alkan; Elbi Elektrik yatırım ve pazarlama faaliyetlerinin yıl boyunca yoğun şekilde devam edeceğini belirterek şu açıklamalarda bulundu;

“Geçtiğimiz sene tüm Dünya’da yaşanan çeşitli can sıkıcı olayların etkisi altında olsak da Türkiye’nin milli sanayi atılımına verilecek katkının, geleceğimizin inşası için taşıdığı önemin sorumluluğuyla motivasyonumuzu düşürmeden çalışmalarımıza devam ettik.

%100 yerli sermayeli yapımızla, Dünya pazarlarında söz söyleyebilen bir marka olarak hem konumumuzu muhafaza etmek hem de daha fazla ülkeye Türk Malı imzasını taşıyabilmek için yoğun gayret sarf ettik.

Bu bağlamda Ar-Ge departmanımızda soluksuz çalışmalar sürerken, çeşitli fuarlar ve organizasyonlarda müşteri gruplarımızla bir araya geldik. Yürüttüğümüz tüm bu çalışmaların bir sonucu olarak, bizim için heyecan verici bir yıl olarak geçen 2023’teki motivasyonumuzu koruyoruz.

Güçlü bir temel üzerindeki yerli sermayemizle müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak, yerli ekonomiyi desteklemek ve inovasyon alanında öncü olmak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu hedefler Elbi Elektrik ailesi için vazgeçilmez birer motivasyon kaynağı olacak ve ülkemizle birlikte her yıl biraz daha büyümeye devam edeceğiz.”

Pazarın öncüsü olarak 2024 yılında, tamamen yerli sermaye ile yola devam edeceğini ilan eden Elbi Elektrik, bu sarsılmaz hedef ile atacakları her adımda, şirketin gücünü ve yerli ekonomiye olan bağlılığını, ülkenin ekonomik büyümesine olan katkısını önceleyeceklerini bir kez daha vurguluyor.

İtalyan Priz Serisi; Elbi Voice!

2024 yılı boyunca yenilikler ve gelişmeler planlayan Elbi Elektrik, bu süreçte sektörde öncü olmayı ve tüketici memnuniyetini maksimize etmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda tanıtılan Voice serisi ürünü, şirketin müşteri odaklı yaklaşımını bir kez daha ortaya koyacak. İtalyan altyapıda kullanıma uygun yeni Voice serisi çerçeveler yeni renkleri ile, kullanıcılarının yaşam alanlarına en uygun ürünü sunmayı hedefliyor.

Türkiye’de yoğun ilgi gören ve Elbi’nin en sevilen serilerinden olmayı başaran Voice Serisi, İtalyan altyapısına uygunluğu ile Türkiye’nin yerli üretim gücünü Avrupa pazarlarına da taşıyacak. Elbi; Voice Serisini ile ihraç edileceği ülkeler skalasını genişleterek, Asya, Avrupa ve Güney Amerika’yı da stratejik pazar olarak listeye ekliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.