Palladium Ataşehir AVM’nin doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı

A+
A-
Palladium Ataşehir AVM’nin doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı

Ocak 2023’te, ECE Türkiye yönetim portföyüne katılan Palladium Ataşehir AVM, bir yıl zarfında hem yüzde 100 doluluk oranına ulaştı hem de geniş kapsamlı bir yenileme projesini hayata geçirerek dikkatleri üzerine çekti. Yüksek marka bilinirliği ve seçkin marka karmasıyla öne çıkan Palladium Ataşehir AVM, ECE Türkiye’nin öncülüğünde gerçekleştirilen geniş kapsamlı renovasyon projesiyle bölgenin odak noktası haline geldi. Yenilenen yüzüyle giriş sayılarını da artıran Palladium Ataşehir AVM, artık ziyaretçilerine daha modern ve daha konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

 

Yönetimini üstlendiği yaklaşık 200 alışveriş merkezi ile Avrupa sektör lideri Alman ECE Marketplaces’in iştiraki olarak faaliyet gösteren ECE Türkiye, Ocak 2023 itibari ile Palladium Ataşehir AVM’yi yönetim portföyüne ekledi. ECE Türkiye, beyaz yaka çalışanların yoğun olduğu ofis ve konut stoğuna sahip olan Ataşehir’de, alışveriş merkezini A ve B sosyo-ekonomik segmentlerinden oluşan sadık müşteri kitlesinin yaşam tarzına uygun hale getirecek bir strateji güderek marka karmasını yeniden ele aldı. Mimari düzenlemelerle daha modern ve çekici bir atmosfer yaratıldı. Bu kapsamlı çalışmalar, hedef kitleye yaz döneminden itibaren çeşitli etkinlikler, dikkat çeken festival ve konserlerle tanıtıldı.

 

9 BİN METREKARE ALANDA 22 YENİ KİRALAMA YAPILDI

Yönetimi ECE Türkiye tarafından devralındığında yüzde 90 doluluk oranına sahip olan Palladium Ataşehir AVM, 2024 yılına tüm boş mağazalar kiralanarak yüzde 100 doluluk oranıyla girdi. Kiralama çalışmaları kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan sıfırdan kiralanırken 4 bin metrekarelik alanda da yeniden kiralama, yer değişikliği ve mağaza rekonstrüksiyonları yapıldı. Sadece bir yıl içinde gerçekleşen kiralamalarla toplamda 9 bin metrekareye yaklaşan alanda 22 yeni kiralama anlaşmasına imza atılarak Palladium Ataşehir AVM’nin marka karması güçlendirildi.

 

Kiralama çalışmalarında beyaz yakalı ziyaretçi kitlesi tarafından talep edilen gastronomi seçeneklerinin artırılmasına öncelik verildi. Yeme-içme deneyimini özel kılmak amacıyla food-court katında büyük bir dönüşüm gerçekleştirildi. Bu kapsamda, lezzet severlere Türk ve dünya mutfağından çok farklı alternatifler sunan, teras alanlarında yeni ısıtma teknolojilerinin de kullanıldığı Midpoint ve Big Chefs markalarına yer verildi. Food court alanı ise aydınlatmasından zeminine, oturma gruplarından kolon kaplamalarına kadar baştan aşağı yeniden tasarlanarak, modern bir görünüme kavuştu. Bu sayede ziyaretçilere daha konforlu, daha modern ve kullanıcı odaklı bir ortam sunularak, gastronomi deneyimi en üst seviyeye taşındı.

 

SİNEMA ALANI SAHNE SANATLARI MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Alışveriş merkezinin üçüncü katında yer alan eski sinema alanı, iki farklı konseptle yeniden hayat buldu. Bu alanın yarısında spor severlerin tercih ettiği modern ve premium tarza sahip bir spor merkezi ve yaşam tarzı kulübü olan Orjin Fitness’e yer verilirken, diğer yarısı ise Max Sinema/Tiyatro/Sahne konseptinde sahne sanatları tutkunlarını ağırlamaya başladı. Max Ataşehir Sahnesi, beş farklı sinema ve sahne salonunda çocuk gösterilerinden yetişkinlere yönelik tiyatro oyunlarına, komedi gösterilerinden güncel sinema filmlerine kadar geniş bir etkinlik yelpazesi sunuyor. Bu operasyonla izleyici sayısı her geçen gün artarken bu bölümdeki ortak alanların duvarları ve kolon kaplamaları tamamen değiştirildi ve tüm aydınlatmaları yenilendi. Ayrıca bu bölgede grafiti sanatçısı MR. HURE ile duvarda sanat çalışması oluşturularak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 

Yeni yapılan kiralamalarla birlikte Palladium Ataşehir AVM, Beymen Club, Brooks Brothers, Camper, GAP, Gant, Guess, Hatemoğlu, H&M, Jimmy Key, Koçak Gold, Konyalı Saat, Lacoste, MAC, Mango, Marks & Spencer, Massimo Dutti, Mr. DIY, Nautica, Oxxo, Oysho, Rossmann, Sephora, Sevil, Sneaks Up, SPX Ultra, Super Step, Vakko Boutique, Victorias Secret, Zara gibi sevilen markaları bünyesinde bulunduruyor.

 

MODERN, KONFORLU VE YENİLİKÇİ BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ

Değişen müşteri taleplerine yanıt verebilmek için mevcut AVM’lerin yenilenmesine azami önem veren ECE Türkiye, Palladium Ataşehir AVM’de yürüttüğü renovasyon çalışmalarıyla modern ve çekici bir atmosfer yaratmayı hedefliyor. Bu kapsamda alışveriş merkezindeki tüm WC’ler ve bebek bakım odaları şık ve fonksiyonel dokunuşlarla tamamen yenilendi. Ortak alanların aydınlatmaları, daha güçlü ve efektif olacak şekilde yenilerek mağazaların görünürlükleri artırıldı. Tüm aydınlatma sistemleri led teknolojisiyle değiştirilerek hem enerji tasarrufu sağlandı hem de daha verimli bir hale getirildi. Otopark katlarının yanı sıra ortak alanlardaki oturma grupları tamamen yenilenerek dinlenmek isteyen ziyaretçiler için daha konforlu ve sıcak bir atmosfer oluşturuldu. Palladium Ataşehir AVM’nin ikonik mimari tasarımı olan “Küre” de yağmur ormanı temalı bitki ve aydınlatmalarla yenilenerek bu kapsamlı değişimi tamamlıyor.

 

Geniş kapsamlı renovasyon projesi, ECE Türkiye bünyesindeki kiralama, mimari, AVM ve mülk yönetimi departmanlarından uzman ekiplerin bir arada çalışması ile hayata geçirildi. Tüm disiplinlerin kendi uzmanlıklarını projeye aktardıkları bu yapı ile Palladium Ataşehir AVM’nin çekim gücü artırılarak müşterilere daha modern, konforlu ve yenilikçi bir alışveriş deneyimi sunulması sağlandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.