Divanev’in ev sahipliğinde Mimar Selim Yuhay ile ev dekorasyonuna dair keyifli bir buluşma

12.12.2023
A+
A-
Divanev’in ev sahipliğinde Mimar Selim Yuhay ile ev dekorasyonuna dair keyifli bir buluşma

Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev, dekorasyon tutkunlarıyla ilham verici bir etkinlikle bir araya geldi. Türkiye’nin sevilen mimarlarından Selim Yuhay’ın katılımıyla gerçekleşen “Dekorasyon Sohbetleri” etkinliği, Capacity Alışveriş Merkezi’nde yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Dekorasyon dünyasının sevilen isimlerinden Selim Yuhay, Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte katılımcılarla ev dekorasyonu konusunda ipuçları paylaştı. Sıcak bir sohbet ortamında geçen etkinlikte mimar Yuhay, Divanev’in yaşayan evler konseptinden dekorasyonun inceliklerine, evlerde mobilya seçiminden kullanılması gereken renklere ve mekân düzenlemelerine kadar birçok konuda ziyaretçilerle keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

Yuhay: “Ev dekorasyonu konusunda merak edilenleri, Divanev’in dekorasyon sohbetleri etkinliğinde konuştuk.”

Etkinlikte katılımcılara ev dekorasyonunun öneminden bahseden Selim Yuhay, “Bugün sizlerle bir Yataş Grup markası olan ve yüzlerce satış noktasına ulaşan Divanev’in destekleriyle bir araya geldik. Bu keyifli sohbeti gerçekleştirmemizin temel sebebi evde geçirilen zamanın kalitesini artırmak, sevgi dolu anlar paylaşacağımız evimizi tarzımıza ve ihtiyaçlarımıza göre nasıl dekore edebileceğimizi konuşmak. Bu sebeple sizinle buluşmamızı sağlayan ve yaşayan, sevgi dolu evler kurmayı misyon edinmiş Divanev’e teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca ev dekorasyonu konusunda merak edilenleri, Divanev’in dekorasyon sohbetleri etkinliğinde konuşmanın heyecanını yaşıyor ve başka etkinliklerde de eve dair merak edilenleri konuşmayı ümit ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ev dekorasyonu konusunda ilham almak ve evlerinde keyifle vakit geçirmek isteyenler Selim Yuhay ile bu etkinlikte bir araya geldi ve etkinlik boyunca katılımcılar, Divanev’in ürün çeşitliliğini ve son koleksiyonlarını yakından inceleme fırsatı buldular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.