Marshall renkleriyle hayaller gerçeğe dönüşüyor

23.04.2024
A+
A-
Marshall renkleriyle hayaller gerçeğe dönüşüyor

Türkiye’nin lider boya markalarından Marshall, hayal edilen mekanları renklerle gerçekleştirmeye davet eden yeni reklam filmini yayınladı.

 

Marshall yeni reklam filminde tüketicileri, renklerin gücüyle hayal ettikleri mekanları ortaya çıkacabilecekleri fikrinde buluşturdu. Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ, yayına alınan yeni reklam filminde herkesin kendini ifade edebileceği mekanları yaratabileceği fikrinden yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi. “Marshall kartelamızda bulunan her bir renk duygu ve hislerimizi uyandırarak hayata geçiriyor. Kişinin bulunduğu mekana ve ortama göre bu renk kombinasyonları farklılaşabiliyor. Filmimiz, Marshall’ın yaşanan ortam ve duygulardan ilham alarak kişileri mutlu edecek renk kombinasyonları sunduğu mesajını taşıyor” dedi.

Filmde yalnızca renklerin yaşam alanlarına kattığı anlama değil, aynı zamanda tüketicinin hayallerine de ortak olmayı vurguladıklarını belirten Adabağ, “Insanların rüyasında olma fikri bu özellikleri ifade etmenin mükemmel bir yoluydu. Hazırladığımız filmde renkleri görmenin yanı sıra izleyicilerin, dokulara neredeyse dokunabildikleri ve hissettikleri bir dünya yaratmak istedik. Evimiz için mükemmel rengi seçerken hepimizin karşılaştığı şüpheler, kampanyamızın başlangıç noktasıydı. Her oda için yaratmak istediğimiz farklı ambiyansı Marshall sayesinde kolayca yapabileceğimize dikkat çekmek istedik. Film, evinizi boyamak için seçtiğiniz renklerin ve dokuların kendiniz hakkında ne kadar çok şey ifade ettiğini vurguluyor çünkü aslında istenen boya ve efekt kendi zihinsel sürecinizin bir ifadesi” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.