Form Endüstri Tesisleri 46. Yapı Fuarı’na damga vurdu

23.04.2024
A+
A-
Form Endüstri Tesisleri 46. Yapı Fuarı’na damga vurdu

Türk yapı sektörünün buluşma noktası olan Yapı Fuarı’nın 46’ncısı, bu yıl 17-20 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Sektörün önemli firmalarının buluştuğu 46.Yapı Fuarı’nda doğal havalandırma ve aydınlatma sistemleri ile yer alan Form Endüstri Tesisleri; GAL, RODA, SunviaTube ve Lamilux markalı ürünlerini sergiledi.

Form Grup şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Form Endüstri Tesisleri, sektördeki lokomotif firmaların yeni ürün ve sistemlerinin tanıtıldığı 46. Yapı Fuarı’nda enerji verimliliğine odaklanan doğal havalandırma, duman tahliye sistemleri ve aydınlatma sistemleri ile yer aldı. GAL, RODA, SunviaTube ve Lamilux gibi alanında öncü markaların sergilendiği stand, 4 gün boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

Form Endüstri Tesisleri, kendisini standında ziyaret eden tüm ziyaretçilere ve basın mensuplarına bir kez daha teşekkürlerini sunuyor.

Form Grup, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü

Yangınlarda, dumanın yayılmasını önlemek ve binaların dumandan en hızlı şekilde arındırılmasını sağlamak için geliştirilen ve projelere uygun ürün seçenekleriyle yapıları güvenli mekanlara dönüştüren RODA duman tahliye sistemleri, fuarın dikkat çeken ürünleri arasında yer aldı. Tüm sektör profesyonellerinin yüksek standartlarını karşılayan RODA duman tahliye ve doğal havalandırma sistemleri; fiziksel dayanıklılık, ısı ve ses yalıtımı, rüzgar, kar yükü ve yüksek yangın dayanımı özellikleriyle dikkat çekiyor.

Standında; yerli üretim SunviaTube güneş tüpü ve Alman menşeli Lamilux Çatı Işıklık Sistemleri ve Duman Tahliye Kapakları’na da yer veren Form Endüstri Tesisleri, doğal aydınlatma alanındaki yeni ürünleriyle oldukça ilgi çekti. Lamilux, kapalı mekanların çatılarına entegre edilerek gün ışığı kaynaklı doğal bir aydınlatma sağlıyor. SUN Pro teknolojisiyle zararlı güneş ışınlarını bloke eden ürün ile yapılar, gün boyunca doğal ışıktan yararlanma ve aynı zamanda enerji harcamalarından büyük oranda tasarruf sağlama imkanı sağlıyor.

‘Fuardaki yoğun ilgi, bizi çok mutlu etti”

Fuarla ilgili değerlendirme yapan Form Endüstri Tesisleri Satış Müdürü Sinan Arısoy ‘’Türkiye yapı sektöründe rol alan önemli oyuncuların bir araya geldiği 46. Yapı Fuarı’nda bu yıl da gördüğümüz ilgiden oldukça memnun ayrıldık. Fuarda sergilediğimiz GAL, RODA, SunviaTube ve Lamilux markalı son teknoloji doğal havalandırma ve aydınlatma ürünlerimiz oldukça ilgi çekti. 4 gün boyunca ziyaretçilerimizle ve sektör temsilcileriyle bir arada olduğumuz için yenilikler üzerinde konuşma ve fikir alışverişinde bulunma şansı elde ettik. Bu da bizim için son derece kıymetliydi. Sektörümüz için oldukça önemli olan yapı fuarlarına bundan sonraki süreçlerde de katılmayı sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.