Kastamonu Entegre River serisiyle ahşabın en saf halini sunuyor

18.12.2023
A+
A-
Kastamonu Entegre River serisiyle ahşabın en saf halini sunuyor

Trendlere öncülük eden dekor ve zengin yüzey çeşitleriyle yaşam alanlarına değer katan Kastamonu Entegre, üstün kalite ve dayanıklılık ilkelerinden ödün vermeden ürettiği Floorpan laminat parke grubunun yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturdu. 72 saat boyunca suya ve neme karşı üstün dayanıklılık ve koruma sağlayan River serisi, sekiz farklı dekor seçeneğiyle kullanıcılara ahşabın en saf ve doğal halini sunuyor. 

Ahşap bazlı panel sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın üçüncü, dünyanın beşinci büyük üreticisi konumundaki Kastamonu Entegre salon, yatak odası, yemek odası, çocuk odası gibi pek çok mekânda rahatlıkla ve güvenle tercih edilebilecek yeni Floorpan laminat parke River serisini kullanıcılara sundu. Ürünlerin sağlığa ve çevreye zararlı olabilecek herhangi bir kimyasal madde içermediğini gösteren “Blue Angel” sertifikasına Türkiye’den sahip olan ilk laminat parke olan Floorpan, River serisiyle kolay montaj, hızlı temizlik ve dayanıklılık avantajlarının yanına sadelik ve şıklığı da ekliyor. Ahşabın en saf haliyle kullanıldığı; meşe ağacından ilhamla tasarlanan Danube, Tigris, Delaware, Ganges, Thames, Nile, Trent ve Erne olmak üzere sekiz farklı dekordan oluşan River serisi, kapalı alanlar, ofisler ve evler başta olmak üzere tüm yaşam alanlarında doğallığı ve sadeliği hissetme ayrıcalığı sunuyor.   Kullanıcılar klasikten moderne, doğal ve sade çizgilerden dinamik tasarımlara kadar her biri farklı tüketici zevk ve ihtiyaçlarına hitap eden dekorlarla şıklık ve konforu aynı anda hissedebiliyor.

Sekiz farklı dekorla mekanlara güçlü, konforlu ve estetik dokunuşlar

Avrupa standartlarında 32. sınıf AC4 seçeneğiyle 8 mm kalınlıkta üretilen Floorpan laminat parke River serisi kalitesi, dayanıklılığı ve çevre dostu anlayışıyla öne çıkıyor. River parke serisindeki dekorlardan Danube, hem klasik hem de modern zevklere hitap eden çizgisi ve konfor ve şıklığın mükemmel birleşimiyle dikkat çekerken, metal aksesuarlar ve modern mobilyalar ile birlikte kullanılabilme özelliğiyle öne çıkıyor. Gri, bej ve hâkî tonları ile mükemmel bir uyum sağlayan Tigris, kendine has dokusu, estetik tasarımı ve zamana meydan okuyan dayanıklılığı ile farklı mekânlarda benzersiz bir deneyim sunuyor. Kastamonu Entegre’nin yeni Floorpan laminat parke serisi River’ın Delaware dekoru ise antrasit mobilyalar ve açık gri duvar boyaları ile kullanarak özgün mekânlar oluşturmaya imkân sağlıyor.

Serinin dekorlarından Ganges, sürdürülebilirliği ve doğallığı merkeze alan tasarımı ve her tarza uygunluğu ile hem dinlenme hem de oturma alanlarında rahatlıkla tercih edebilecek bir ürün olarak fark yaratıyor.

Klasiklerden vazgeçemeyenler ve üstün kaliteyi yaşam alanlarına taşımak isteyenler için üretilen Thames, benzersiz ahşap görünümü ve zamansız tasarımı ile dikkat çekiyor. Doğanın kusursuzluğundan ilhamla tasarlanan Floorpan River serinin Nile dekoru ise dinlendirici renk tonu ile mekânlara huzurlu bir atmosfer kazandırırken yaşam alanlarına doğanın izlerini taşıyor.

Mekanlarında “country” esintileri yaşatmak isteyenler için vazgeçilmez olmaya aday Trent, sade ve doğal ahşap görünümü ile zeminlerde muhteşem etkiler bırakırken; hareketli deseni ile her zamankinden farklı bir mekân deneyimi sunan Erne, yaşam alanlarına dinamizm ve denge katmak isteyenler için tasarlandı.

Tüm Floorpan laminat parkeler gibi Hijyen+ özelliğine sahip olan River serisi, 24 saat içerisinde zeminde görülmesi beklenen bakteriyel aktiviteyi yüzde 99.9’a kadar engelleyerek, bakteri ve mikroplara karşı etkin koruma sağlıyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.