ANA Sigorta, Great Place To Work Sertifikası alarak “Harika İş Yeri” unvanını kazandı

08.01.2024
A+
A-
ANA Sigorta, Great Place To Work Sertifikası alarak “Harika İş Yeri” unvanını kazandı

ANA Sigorta, 30 yılı aşkın bir süredir 97 ülkede iş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda otorite olarak kabul edilen Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen prestijli Great Place To Work® Sertifikası’nı kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Bu sertifika, şirketin adil ve güvenilir bir çalışma ortamı oluşturmak için yürüttüğü istikrarlı ve yenilikçi  uygulamaların uluslararası düzeyde tanınmasını sağlarken şirket çalışanlarının yüzde 99’u da bağımsız değerlendirilen ankete verdikleri anonim yanıtlarda ANA Sigorta’yı ‘harika bir iş yeri’ olarak tanımladı.

 

ANA Sigorta, çalışan memnuniyeti ve iş yeri kültürü alanındaki öncü, yenilikçi çalışmalarıyla birlikte çalışan memnuniyetinde elde ettiği üstün sonuçlarla Great Place To Work® Sertifikası’nı almaya hak kazandı. 97 ülkede 30 yılı aşkın süredir iş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda otorite olarak kabul edilen Great Place to Work Enstitüsü tarafından “güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, takım ruhu, gurur” başlıkları altında yapılan değerlendirmeler sonucunda verilen sertifika ile ANA Sigorta, adil, güvenilir ve yenilikçi yaklaşımlarını doğrultusunda çalışanların yüzde 99’u tarafından da ‘harika bir iş yeri’ olarak tanımlandı.

 

Ana Sigorta Mali İşler Aktüerya, İnsan Kaynakları, Eğitim ve Performans birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Canan Yılmaz, ” Çalışma arkadaşlarımızın yüzde 99’u şirketimizi harika bir iş yeri olarak tanımladı. Bu oran Türkiye’nin en iyi işverenlerinin ortalamasından 15 puan daha yüksek bir başarıyı simgeliyor. Great Place To Work® Sertifikası’nı kazanmak, aynı zamanda çalışan memnuniyeti ve ortak bir kurum kültürü yaratmak için el birliğiyle yürüttüğümüz çalışmaların hepimiz tarafından benimsendiğinin bir göstergesi. Oluşturduğumuz bu kültürü korumak ve daha da geliştirip parlatmak için hep birlikte daha iyiyi hedeflemeye devam edeceğiz” dedi.

 

İki Adımlı Sertifikasyon Süreci ve İş Yerinde Güven Kültürü

 

Sertifikasyon programı, çalışanların organizasyon içerisindeki deneyimine ve güven kültürüne ışık tutma imkanı sağlayan iki adımlı güçlü bir analiz süreci içeriyor ve aynı zamanda pozitif  çalışan deneyimine sahip organizasyonların global olarak tanınmasını sağlıyor.

Bu sertifikanın şirket kültüründe yaratılan güveni, güçlü çalışan desteğini ve takdir kültürünü yansıttığını ileten Yılmaz, “Great Place To Work® Sertifikası, bizim için sadece bir gurur kaynağı değil, aynı zamanda şirketimizin geleceğine yatırım yapma ve sürdürülebilir bir başarı ortamı yaratma konusundaki kararlılığımızın bir göstergesi” dedi ve ekledi: “Bu başarıyı ANA Sigorta’nın öncü bir iş yeri olarak konumunu daha da güçlendirmek için bir fırsat olarak görüyoruz ve sertifikamızı tüm çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza adıyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.