Bien yüzlerce ustaya eğitim verdi

07.02.2024
A+
A-
Bien yüzlerce ustaya eğitim verdi

 

Türkiye ve dünya yapı sektörünün önde gelen markalarından Bien, sektörün gelişimine katkı sağlamak için tesisat ustalarıyla buluşmaya devam ediyor. Ocak ayında Nevşehir, Ankara, Kocaeli ve Bursa’daki 300 tesisat ustasıyla bir araya gelen Bien, gerçekleşen eğitimlerde ustaları gömme rezervuarlardan kontrol panellerine kadar merak edilen birçok konuda bilgilendirdi.

 

Hayatı kolaylaştıran fikirleri yaratıcı tasarımlarla buluşturan Bien, birbirinden estetik, özgün, kaliteli ve fonksiyonel ürünlerini tüketicilere sunarken sektörün en önemli yapıtaşlarından biri olan ustalara olan desteğini sürdürüyor. Bien, ustaların bilgilerini tazelemesi, kendini geliştirmesi ve sektördeki gelişmelerden haberdar olması için farklı illerde eğitimler düzenliyor. Ocak ayında Nevşehir, Ankara, Kocaeli ve Bursa’da ustalarla bir araya gelen Bien, 300 tesisat ustasına eğitim düzenledi. Ustaların mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitimlerde, Bien Banyo Grubu Pazarlama Müdürü Cem Güvengiriş, Bien’in çalışmalarına dair bilgiler verdi. Bien uzmanları, özellikle gömme rezervuarların teknik detayları ve Bien’in yeni inovasyonlarına dair detayları ustalara aktardı.

 

Ustalarla bilgi birikimimizi paylaşıyoruz

Bien Banyo Grubu Pazarlama Müdürü Cem Güvengiriş, “Ürünün kaliteli, şık ve fonksiyonel olması kadar uygulamayı yapan ustanın deneyimi ve bilgi birikimi de bu süreçte büyük önem taşıyor. Bu nedenle ustaların kendini geliştirmesi, güncel bilgiler edinerek ürünleri yakından tanıması oldukça önemli. Biz de Bien olarak düzenlediğimiz eğitimlerle ustalarla bilgi birikimimizi paylaşarak, ustalarımızın bilgilerini tazelemeyi, onları sektördeki gelişmelerden haberdar etmeyi hedefliyoruz. Ocak ayında 4 ilde 300 ustayla buluştuk. Yıl boyunca yeni eğitimlerimizle farklı illerde ustalarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.