Epiclub üyeleri gelecek hedeflerini Sırbistan buluşmasında değerlendirdi

02.01.2024
A+
A-
Epiclub üyeleri gelecek hedeflerini Sırbistan buluşmasında değerlendirdi

ODE Yalıtım tarafından iyi su yalıtımı uygulamaları konusunda farkındalık yaratıp, nitelikli projelere özel ürün ve hizmet sunulmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan Epiclub platformu, 2023 yılının üçüncü ve son toplantısını Sırbistan’da gerçekleştirdi. Türkiye ve KKTC’den toplam 21 su yalıtımı uygulayıcı firmasının yetkilisini bir araya getiren buluşmada, 2023 yılında yapılan çalışmalar ve yeni yıl hedefleri konuşuldu. Sağlam ve uzun ömürlü bina inşa etmek için su yalıtımının yönetmeliklere uygun olarak yapılması gerektiğine dikkat çeken ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turan, “Ülkemizin ve KKTC’nin su yalıtımı alanındaki en iyi uygulayıcıları ile birlikte nitelikli uygulamaların deprem kuşağındaki ülkemizin her köşesinde yaygınlaşması için çalışıyoruz” dedi.

 

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım tarafından Mayıs 2023’te kurulan Epiclub platformu, Sapanca ve İstanbul’un ardından yılın son toplantısını Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirdi. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyeleri Ozan Turan ve Erhan Özdemir ile Epiclub Başkanı Levent Pelesen’in katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Epiclub platformu üyesi olan Türkiye ve KKTC’den toplam 21 su yalıtımı uygulayıcı firmasının yetkilisi yer aldı.

 

Ozan Turan: “Nitelikli uygulamaların ülkemizde yaygınlaşması için çalışıyoruz”

 

Üç gün süren etkinlikte 2023 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken 2024 planları ve hedefleri de konuşuldu. 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketiyle birlikte binaların sağlamlığı, kalitesi ve uzun ömürlü olması ile yönetmeliklere uygun yapılan su yalıtımı uygulamaları arasındaki bağlantının öneminin bir kez daha anlaşıldığını söyleyen Ozan Turan, “ODE Yalıtım olarak bu konudaki farkındalığı artırmak için uzun yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalnızca kaliteli ürün geliştirmekle kalmayıp araştırmalar yapıyor, ülkemizin dört bir yanında seminerler düzenleyerek su yalıtımın önemini anlatıyoruz. Bilgi paylaşımı ve iş birliği platformumuz Epiclub ile de nitelikli uygulamaların deprem kuşağındaki ülkemizin her köşesinde yaygınlaşması için çalışıyoruz. Üyelerimiz yalnızca ODE Yalıtım bayisi oldukları için bu platformda yer almıyor. Kendileri aynı zamanda önemli projelere ve büyük metrajlı projelere su yalıtım uygulaması ve mühendislik hizmeti veren, ciddi uygulama tecrübesine sahip firmalar. Sırbistan’daki toplantımız bilgi, fikir ve tecrübe paylaşımı yönünden son derece verimli geçti. 2024’te de belirli aralıklarla bir araya gelerek hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

2024’ün ilk toplantısı Eskişehir’de

 

Sırbistan toplantısında 2023 yılı çalışmaları ve yeni dönem hedeflerinin yanı sıra Epiclub üyelerinin talep ve önerileri de değerlendirildi. Platformun üyelere yönelik ayrıcalıkları hakkında bilgi verilen toplantıda ayrıca 2024’ün ilk toplantısının yeri de kararlaştırıldı. Buna göre Epiclub üyeleri, 2024 yılının ilk toplantısında ODE Yalıtım’ın Eskişehir’deki üretim tesislerinde bir araya gelecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.