İSİB’in ajansı İnomist İletişim oldu

13.03.2024
A+
A-
İSİB’in ajansı İnomist İletişim oldu

İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren tüm ihracatçı firmaları tek bir çatı altında toplamak ve sektörün ihracat potansiyelini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), iletişim çalışmalarını İnomist İletişim Danışmanlığı’na emanet etti.

Türkiye’de iklimlendirme sektöründe tek ve koordinatör ihracatçılar birliği olan İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), iklimlendirme endüstrisinin dünyada daha rekabetçi olabilmesi ve bilinirliğinin artması için çalışmalarına devam ediyor. İSİB çalışmalarıyla; yurt dışında düzenlenen sektörel fuarlara katılım sağlamak, ihracat potansiyeli görülen pazarlarda ticaret heyetleri organize etmek ve fuarlara yönelik milli katılım organizasyonları düzenlemek, sektörel sorunların çözümlerine yönelik çalıştay ve üye buluşma toplantıları düzenlemek gibi görevleri üstleniyor. İklimlendirme sanayinin yüksek hedeflerine ulaşmasında önemli bir rolü bulunan İSİB, aynı zamanda yeşil ve dijital dönüşüm çalışmaları ile sektöre ve üyelerine yol gösteriyor.

İSİB’e medya ilişkileri yönetimi hizmeti verecek olan İnomist İletişim Danışmanlığı’nın portföyünde; teknoloji, otomasyon, robotik, elektrik-elektronik, yapı, inşaat, iklimlendirme, su teknolojileri, endüstriyel cam, çelik, mobilya, sağlık, iletişim (çağrı merkezi), otomotiv gibi farklı sektörlerden global ve yerli B2B ve B2C markalar yer alıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.