Kalekim esnek yapıştırma harcı‘1054 Technoflex’ ile güçlü çözüm sunuyor

06.04.2024
A+
A-
Kalekim esnek yapıştırma harcı‘1054 Technoflex’ ile güçlü çözüm sunuyor

Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim, yüksek performansa sahip çimento esaslı, esnek yapıştırma harcı ‘1054 Technoflex’ ile her türlü kaplama malzemesi için mükemmel çözümler sunuyor. Yüksek yapışma gücüne sahip olan 1054 Technoflex, C2TE S1 sınıfı esneklik özelliği sayesinde ani ısı değişimleri nedeniyle oluşan yüzey gerilimlerine dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

Geliştirdiği ürünlerle tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştırarak, sektöre öncülük etmeye devam eden Kalekim’in, her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği çimento esaslı yapıştırma harcı 1054 Technoflex, tüketici ve profesyonellerin en çok tercih ettiği vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor.

Kalekim’in, geniş bir uygulama alanı için sunduğu ANSI A118.4 ve A118.11 standartlarına uygun olarak üretilen1054 Technoflex; iç ve dış mekanlarda, seramik, doğal taş, traverten, dekoratif tuğla, granit, porselen seramik, klinker, kotto gibi kaplama malzemelerinin beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine uygulanmasında, ideal bir yapıştırma harcı olarak kullanılıyor. Uygulama sırasında kolay taraklanabilen ve uzun çalışma süresine sahip olan 1054 Technoflex, düşey yüzey uygulamalarında ise kayma direnci sayesinde güvenle kullanılıyor.

1054 Technoflex ayrıca, eski seramik, granit üzerine seramik kaplamada, alçı, boya gibi zorlu yüzeyler üzerine seramik uygulamalarında, havuz su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, soğuk hava depoları, şoklama tesisleri, fırınların dış cepheleri, alttan ısıtmalı sistemler gibi ısı değişimlerinin olduğu mekanlarda, teraslarda ve balkon uygulamalarında, yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi yapılarda da özellikle tercih ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.