Masdaf, Aquatherm Moskova Fuarı’na katıldı

28.02.2024
A+
A-
Masdaf, Aquatherm Moskova Fuarı’na katıldı

Sürdürülebilir akışkan teknolojilerini 7 kıtada 110’dan fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, hedef pazarlarda katıldığı fuarlarla ihracattaki gücünü artırmaya devam ediyor.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, hedef pazarlarda katıldığı fuarlarla ihracattaki gücünü artırmaya devam ediyor. Masdaf, son olarak bayisi Elektropump ile 6 – 9 Şubat tarihleri ​​arasında Moskova’da düzenlenen Aquatherm Moskova Fuarı’na katıldı.

13 ülkeden 5 bin’e yakın ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşen fuar; evsel ve endüstriyel ısıtma, su temini, mühendislik ve sıhhi tesisat ekipmanları alanında; Rusya’nın, BDT ülkelerinin ve Doğu Avrupa’nın en büyük fuarı olma özelliği taşıyor.

Enerji ve su kaynaklarını akıllı ve verimli kullanan çevreci su teknolojilerini 7 kıtada 110’dan fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, bu yıl fuarda; kirli ve atık suların transferinde etkili çözümler sunan ENDURO serisi dalgıç pompaları, INM Genio serisi inline kuru rotorlu frekans kontrollü sirkülasyon pompalarını, SPLT serisi yatay ayrılabilir gövdeli çift emişli pompaları, YNM serisi yangın pompalarını, OMK serisi yatay kademeli yüksek basınçlı pompaları, TM/TR serisi kapalı genleşme tankını, Modul A ve Modul AD serisi inline ıslak rotorlu frekans kontrollü sirkülasyon pompalarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

“Hem markamız hem de ülkemiz adına yeni kazanımlar sağlamayı hedefliyoruz”

Fuarı değerlendiren Masdaf Yurtdışı Satış Müdürü Osman Çetinkaya, şunları söyledi: “Masdaf olarak, fuara bayimiz Elektropump ile katılım sağladık. Rusya, bizim için önemli bir pazar. Rusya pazarıyla ilgili gelişmeleri ve global trendleri yakından takip ediyoruz. Bu nedenle Rusya’nın ve bölgenin en kapsamlı ve en geniş katılımlı fuarı olan Aquatherm Moskova Fuarı’nı da müşterilerimizle bir araya gelmek için bir fırsat olarak görüyoruz. Fuarda standımızın ve ürünlerimizin görmüş olduğu ilgiden çok memnunuz. Fuar sonrası geliştireceğimiz işbirlikleri ile hem markamız hem de ülkemiz adına yeni kazanımlar sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.