Elexus Hotel & Resort & Spa, Travelife Altın Sertifikası’nı kazandı

26.01.2024
A+
A-
Elexus Hotel & Resort & Spa, Travelife Altın Sertifikası’nı kazandı

Kıbrıs’ın benzersiz doğasını seçkin ve lüks bir konaklama hizmeti ile buluşturan Elexus sürdürülebilirlik ve çevre yönetim sistemi alanındaki yüksek standartları ile Travelife Altın Sertifikası almaya hak kazandı. KKTC’de Travel Life Sertifikası alan ilk konaklama tesisi olma gururunu yaşayan Elexus Hotel & Resort & Spa, Kıbrıs sürdürülebilir turizmdeki uygulamalarındaki üstün başarısını ve çevre dostu politikalarını bu ödülle taçlandırdı.

Kıbrıs’ın önde gelen konaklama tesislerinden biri olan Elexus, Ada turizmde önemli bir başarıya imza atarak Travel Life Sertifikası alan ilk konaklama tesisi olma gururunu yaşadı. Elexus Hotel & Resort & Spa, Kıbrıs sürdürülebilir turizmdeki mükemmeliyetini ve çevre dostu uygulamaları sayesinde bu prestijli ödülü almaya hak kazandı. Sürdürülebilir Turizm Travel Life Altın Sertifikası, otelin çevresel sürdürülebilirlik konusundaki liderliğini vurgulayarak, KKTC’de örnek bir kuruluş olduğunu belgeledi.

Elexus, sadece çevre dostu politikalarıyla değil, aynı zamanda müşteri memnuniyeti açısından da Kıbrıs’ın en iyi oteli olarak öne çıkıyor. Müşteri memnuniyeti açısından da zirvede yer alarak sürdürülebilir turizmde ve konukseverlik sektöründe öncü bir konumda bulunuyor. Kaliteli hizmet anlayışını çevresel sorumlulukla birleştiren Elexus Hotel & Resort & Spa, Kıbrıs gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma vizyonuyla sürdürülebilir turizmde öncü olmaya devam edeceğini belirtiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.