The Peninsula Istanbul’da Sevgililer Günü kutlaması

27.01.2024
A+
A-
The Peninsula Istanbul’da Sevgililer Günü kutlaması

Boğaz’ın en göz alıcı noktalarından birinde konumlanan The Peninsula Istanbul, The Lobby’nin sıcak atmosferinde 14 Şubat’a özel hazırlanan menüsünün yanı sıra alternatif müzik sahnesinin başarılı isimlerinden Su Sonia’nın güçlü sesi eşliğinde misafirlerine hep hatırlanacak romantik ve lezzet dolu bir deneyime davet ediyor.

Misafirlere ayrıca kahvaltı ve Sevgililer Günü akşam yemeği dahil konaklama teklifi ile bu aşk dolu günü eşsiz The Peninsula tarzında kutlama fırsatı sunuluyor.

Dünyanın en köklü lüks otel gruplarının başında gelen The Peninsula Hotels’in Istanbul’un eşsiz tarihi dokusunda konumlanan, Boğaz’daki göz kamaştıran oteli The Peninsula Istanbul’un ana restoranı The Lobby, leziz ve romantik bir akşam yemeği menüsü ile çiftlere lezzet dolu bir akşam yaşatıyor. The Peninsula şeflerinin damaklarda iz bırakan lezzetlerinin enfes tatları, yabancı ve Türkçe şarkılardan oluşan Su Sonia’nın zengin repertuvarı eşliğinde romantizmi doruğa taşıyor.

The Peninsula SPA ve Wellness Merkezi; 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere hediye seçenekleri sunuyor. Sevgililer Gününü The Peninsula Istanbul’un kusursuz hizmet anlayışıyla deneyimlemek isteyenler için The Peninsula SPA’nın masaj, hamam, vücut ve cilt bakımı hediye sertifikaları birbirlerini şımartmak isteyen çiftleri bekliyor.

The Peninsula Istanbul sunduğu benzersiz deneyimlerle, dikkat çeken şık atmosferinde misafirlerini mükemmel konfor anlayışı ile ağırlamayı bekliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.