Danfoss Türkiye’de Sertan Genç’e yeni görev

04.01.2024
A+
A-
Danfoss Türkiye’de Sertan Genç’e yeni görev

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri bünyesinde OEM ve Gıda Perakendesi kanalında Kıdemli Satış Müdürü olan Sertan Genç, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren OEM ve Gıda Perakendesi Ülke Satış Direktörü olarak görevine devam edecek.

 

İklimlendirme, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında hizmet veren Danfoss Türkiye’de yeni bir atama gerçekleşti. 2014 yılından beri OEM ve Gıda Perakendesi Kıdemli Satış Müdürü görevini yürüten ve 16 yılı aşkın sektörel tecrübesi bulunan Sertan Genç, 1 Ocak 2024 itibarıyla Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri’nde OEM ve Gıda Perakendesi Ülke Satış Direktörü olarak görevine devam edecek.

 

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri iş kolunun OEM endüstrisinde üretici firmalara sunduğu ürün komponentleri arasında kompresörler, sürücüler, mikro kanal ve plakalı eşanjörler, programlanabilir kontrolörler, elektronik ve termostatik genleşme vanaları, dört yollu vanalar, filtre kurutucular, hat ekipmanları, sıcaklık ve basınç sensörleri bulunuyor. Bu komponentler; bireysel konut ve endüstriyel ısı pompalarında, veri merkezleri iklimlendirmesinde, hijyenik ve hassas kontrollü klimalarda, bireysel konutlarda, ticari binalar için klima santrallerinde, çatı tipi paket klimalarda, üretim tesislerinde ve ticari binalar için chiller ürünlerinin üretiminde kullanılıyor. Ayrıca gıda depolamada, süpermarket çözümlerinde, şişe soğutucularında, soğuk zincir uygulamalarında ve toplu taşıma iklimlendirmesinde de tercih ediliyor.

 

Sertan Genç kimdir?

 

Sertan Genç, 2007 yılında Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu ve 2010 yılında yine aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamladı. Genç, kariyerinde Ar-Ge, Kalite, Üretim, Satış bölümlerinde görev aldı. 2014 yılında ise Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri iş koluna transfer oldu. Yüksek Makine Mühendisi olarak nitelikli bir kariyer geçmişine sahip olan Sertan Genç, 16 yılı aşkın engin sektörel tecrübesi ve 10 yıllık yöneticilik deneyimiyle Danfoss’a önemli katkılarda bulundu ve değerli çalışmalara imza attı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.