Netatmo Akıllı Klima Kontrol Modülü ile konforu zirvede yaşayın

08.05.2024
A+
A-
Netatmo Akıllı Klima Kontrol Modülü ile konforu zirvede yaşayın

Gelişmiş teknoloji ve şık tasarımları bir araya getiren Netatmo, Akıllı Klima Kontrol Modülü ile evinizden ya da uzaktayken de klima sisteminizi tek bir uygulamadan kontrol etmenizi mümkün kılıyor. Tüm ayarlarını gösteren bir ekrana sahip kızılötesi (IR) uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen tüm klima modelleri ve hava kaynaklı ısı pompalarıyla uyumluluk gösteren Netatmo Akıllı Klima Kontrol Modülü, Home + Control uygulaması sayesinde kontrol noktasını kolaylaştırıyor. 

 

Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle teknolojiyi ve şıklığı bir arada buluşturan Netatmo Akıllı Klima Kontrol Modülü, tüm klima sisteminizi en kolay şekilde kontrol etmenize olanak sağlıyor. Kişi nerede olursa olsun ısıtma veya soğutmayı uzaktan yönetmeyi mümkün kılıyor. Home + Control uygulaması ile günlük program oluşturabilme imkanı sağlayan Akıllı Klima Kontrol Modülü, Wi-Fi özelliği sayesinde akıllı telefon ya da tablet üzerinden kontrol edilebiliyor. Bu sayede klima veya hava kaynaklı ısı pompası her yerden kontrol edebilmenizi sağlıyor. Dahili Wi-Fi özelliği bulunan Akıllı Klima Kontrol Modülü, maksimum konfor sağlayan kolay programlar oluşturmaya imkan sağlıyor. Netatmo Akıllı Klima Kontrol Modülü, aynı zamanda Apple, Google ve Amazon üzerinden sesli komut ile kontrol edilebiliyor.

 

Konum Bilgisi ile Enerji Tasarrufu Sağlıyor

 

Yerleşik coğrafi konum özelliğiyle Netatmo Akıllı Klima Kontrol Modülü, ortama geliş ve gidişleri algılayarak, ortamdan gidildiğinde klimanın otomatik olarak kapatılmasını ve tekrar gelindiğinde de tekrar açılmasını sağlayarak konforlu ortam sunuyor. Bu sayede, klima veya hava kaynaklı ısı pompalarını akıllı hale getirerek enerjiden tasarruf ediliyor. Çok yönlü kızılöztesi teknolojisiyle tüm ayarları gösteren bir ekrana sahip kızılötesi uzaktan kumanda kullanan tüm klimalarla uyumluluk gösteriyor. Dahili nem ve sıcaklık sensörlerine sahip olan Netatmo Akıllı Klima Kontrol Modülü, nem ve sıcaklık dengesini ayarlayarak konforu zirvede yaşamaya olanak sağlıyor.

 

Sesli Komut Özelliğiyle Uyumlu Kullanım

 

Apple Siri, Google Assistant ve Amazon Alexa ile uyumlu çalışabilen Netatmo Akıllı Klima Kontrol Modülü, sesli komut özelliği ile kolay kullanım imkanı sunarken, konuma göre çalışma seçeneği ile hiçbir işlem yapmaya gerek kalmadan uygun ortam sıcaklığını ayarlayabiliyor. Birden fazla akıllı telefon ve kullanıcı tarafından erişilebilen Home + Control uygulaması, aynı evde birden fazla kontrol etme imkanı tanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.