Yurtdışı projelerimiz MIPIM’de kurulan bağlantılardan geliyor

12.03.2024
A+
A-
Yurtdışı projelerimiz MIPIM’de kurulan bağlantılardan geliyor

 

 

Uzman mühendisleri ve deneyimli profesyonel ekibiyle inşaat projelerine değer katan teknik müşavirlik firması Hise Global, Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen ve tüm dünyadan gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MIPIM Fuarına hazırlanıyor.

 

Hise Global Kurucu Ortağı Ebru Öz, “Yaklaşık 15 yıldır katıldığımız MIPIM’de dünyadaki gelişmeleri ve ilham veren projeleri yakından takip ederek yeni bağlantılar kuruyor, sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek farklı ülkelerden yeni iş modelleri konusunda fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Yurtdışı projelerimizi MIPIM’deki bağlantılarımızla hayata geçiriyoruz. MIPIM sene içindeki en büyük organizasyonumuz. Fuarda Türkiye’den stand açacak dört şirketten biriyiz. Sektörümüzün dünyadaki en önemli organizasyonunda ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

 

Türkiye’nin önde gelen teknik müşavirlik firmalarından Hise Global, dünya gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM’e katılacak. 12-15 Mart 2024 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek fuarda Hise Global, yeni iş birlikleri kurmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl 90’nın üzerinde ülkeden binlerce katılımcının yer aldığı fuarda, Hise Global teknik müşavirlik hizmetinin gayrimenkul sektöründeki önemi ve şirket olarak projelere ve yatırımcılara sağladıkları ayrıcalıkları paylaşacak. Global partnerleriyle stratejik iş birliklerinin ilanı için de MIPIM’ı seçen Hise Global, geçen sene tasarım ve mimarlık şirketi Arte Charpentier ile stratejik işbirliğinin ardından bu yıl da Dubai merkezli, sürdürülebilir şehircilik alanında önemli yazılım firmalarından Retransform ile partnerlik anlaşmasını yine MIPIM’de imzalayacak.

 

Ebru Öz: “MIPIM’de yeni iş birlikleri ve bağlantılar kurmak için heyecanlıyız”

15 yıldan bu yana MIPIM fuarına katılarak müşterilerini en iyi şekilde temsil ettiklerini ve bu yıl da Türkiye’den fuara standla katılacak dört şirketten biri olduklarının altını çizen Hise Global Kurucu Ortağı Ebru Öz global projelerden büyük ilham aldıklarını belirterek şöyle konuştu; “Yaklaşık 15 yıldır katıldığımız MIPIM’de gayrimenkul sektörünün profesyonelleriyle bir araya geliyoruz ve çok değerli iş birliklerine imza atıyoruz. Geçtiğimiz yıl MIPIM’de iş birliği gerçekleştirdiğimiz Fransız tasarım ve mimarlık şirketi Arte Charpentier fuarda yine konuğumuz olacak. Ayrıca bu yıl gayrimenkul sektörüne yönelik çalışmalar yapan ve bir Apex Şirketi girişimi olan Retransform da fuarda bizlerle olacak. MIPIM’de yeni iş birlikleri ve bağlantılar kurmak için heyecanlıyız.”

 

Bu yıl Finlandiya’nın eski başbakanı Sanna Marin, Tayland Başbakanı Srettha Thavisin ve Almanya İskân, Kentsel Gelişim ve İmar Bakanı Klara Geywitz’in konuşmalarına yer verilecek olan MIPIM dünyada gayrimenkul sektörüne dair en son gelişmelerin ele alındığı en üst düzey toplantılardan biri.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.