Asya ve Akdeniz etkisinin kusursuz yansıması

01.03.2024
A+
A-
Asya ve Akdeniz etkisinin kusursuz yansıması

Bahçe, balkon ve teras gibi dış mekânlar için güçlü stil dokunuşları yapan L’unica, La Mamba Studio imzasını taşıyan Otazen Grao koleksiyonunu bu yıl ilk kez açık hava tutkunlarının beğenisine sunuyor. Akdeniz ve Asya etkilerinin kusursuz bir şekilde harmanlandığı dış mekân mobilya serisi Grao, yüksek bir stil anlayışını temsil ediyor.

Otazen’in bu yıl Türkiye’de ilk kez satışa çıkan koleksiyonlardan biri olan ve La Mamba Studio tarafından tasarlanan Grao, L’unica çatısı altında satışa sunuluyor. Yalın ama iddialı, zarif ama cesur bir tasarım olan Grao, ipin saflığı ve çok yönlülüğünü ortaya çıkarıyor. Titiz işçilik ve teak ağacının kusursuz birleşiminden oluşan Grao koleksiyonu, her detayıyla yaşam alanlarının nefes aldıran açık hava odalarına sofistike bir imza bırakıyor. Kanepeden berjere, masadan sandalyeye ve sehpadan daybed’e kadar çeşitli aksesuarlardan oluşan koleksiyon, doğanın ruhuna uygun kimliği ile açık hava alanlarına kusursuz bir uyum sağlıyor.

Otazen’in Groa koleksiyonuna, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.