Doğtaş Milano Salon Del Mobile Fuarı’na katılıyor

03.04.2024
A+
A-
Doğtaş Milano Salon Del Mobile Fuarı’na katılıyor

Yaşam alanlarını özenle güzelleştiren, geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile fark yaratan Türkiye’nin öncü mobilya markalarından Doğtaş, 16- 21 Nisan tarihleri arasında Milano’da gerçekleşecek olan Salon Del Mobile Fuarı’na katılıyor. Doğtaş, 2025 trend ürünlerinin yanı sıra cumhuriyetin ikinci yüzyılı için bakır, ahşap, cam ve traverten kullanılarak el emeğiyle tasarlanan Monument’i katılımcıların beğenisine sunacak. 

Mobilya sektörünün öncü markası Doğtaş, bu yıl 16- 21 Nisan tarihleri arasında Milano’da 62. kez düzenlenecek olan Salon Del Mobile Fuarı’nda yerini alacak. Doğtaş, en yeni ve özgün koleksiyonlarını sunacağı fuarda, iç mekân tasarımında yeni bir döneme öncülük etmeye hazırlanıyor.

Doğtaş, İtalya’nın Milano kentinde 37 ülkeden 1900’den fazla sektör profesyoneli, yatırımcı ve tasarımcıları bir araya getirecek olan Salon Del Mobile fuarının 3 numaralı salonunda 200 metrekarelik geniş alana sahip G27-25 standında yer alacak. Avrupa’nın önde gelen mobilya fuarında Doğtaş’ın kaliteli ve estetik açıdan tatmin edici, tasarım odaklı ürünleri ziyaretçilerle buluşacak. Doğtaş’ın vizyoner bakışını, Türk kültürüne olan bağlılığını ve geçmişten geleceğe uzanan bir yolun hikayesini anlatan, ikinci yüzyılın ilk ürünü olan ve bir sanat objesi olarak nitelendirilen Monument de fuarda katılımcılarla sergilenecek. Diyarbakır’daki zanaatların el emeğiyle, bakır, ahşap, cam ve traverten kullanılarak tasarlanan Monument, sınırlı sayıda üretildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.