Kelebek’ten ilhamını doğadan alan Case Koleksiyonu

23.02.2024
A+
A-
Kelebek’ten ilhamını doğadan alan Case Koleksiyonu

Mobilya sektöründe ilklere öncülük eden Kelebek Mobilya, Case Koleksiyonu ile farklı dokuları elit tasarımıyla buluşturarak yaşam alanlarını modern hale getiriyor

Türkiye’de tasarım trendlerine yön veren Kelebek Mobilya, öze dönüş yolculuğuna yeni bir koleksiyon ekleyerek devam ediyor. Toprak tonlarının hakimiyetiyle göz kamaştıran Case Koleksiyonu, taş doku, gri ve ahşabın uyumu içinde ahenk yaratıyor. Modern tasarımın sıcak dokunuşunu ve doğal unsurların zarif kombinasyonunu bir araya getiren koleksiyon, yaşam alanlarına şıklık katarken aynı zamanda kullanışlılık ve konforu da ön planda tutuyor. Sıradanlığa meydan okuyan Case Koleksiyonu, yaşam alanlarında sofistike bir atmosfer yaratmayı hedefliyor.

Modern Yaşamın Konforlu ve Şık İfadesi: Case Köşe Koltuk

Modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan çok yönlü Case Köşe Koltuk, geniş ve derin oturma alanlarıyla ekstra konfor sağlıyor. Taş dokulu kolçak sehpasıyla keyifli vakit geçirmeyi sağlayan Case Köşe Koltuk, fonksiyonelliği bir araya getirerek evlere özel bir dokunuş katıyor. Örme sırt detayı ve eskitme pirinc ayaklarıyla özenle hazırlanan köşe koltuk,  endüstriyel bir çekicilik katıyor. Sağ kollu ikili modül, ara modül, mekanizmalı tek modül ve sağ Josephine olmak üzere 4 farklı parçadan oluşan Case, sağlam yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Salonlar Case TV Ünitesiyle Yenileniyor

Eşsiz toprak tonlarıyla salonlara hava katan Case TV Ünitesi, Kelebek Mobilya’nın benzersiz tasarım anlayışını yansıtıyor. Zarif detayları ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkan ünite, modern yaşam tarzına uygun estetik çözümler sunuyor. Modüler olarak tasarlanan Case TV Ünitesi, kişiselleştirme özelliğiyle dar alanlara da uygun çözümler sunuyor. Geniş depolama alanları ve raflarıyla pratik çözüm sunan ünite, sadece düzenli bir alan sağlamakla kalmayıp aynı zamanda dekoratif bir unsur olarak yaşam alanlarını güzelleştiriyor. Bu koleksiyona özel olarak üretilen Case Orta Sehpa, TV ünitesinin tamamlayıcı parçası olarak yer alıyor.  Yan sehpa, orta sehpa ve sehpa puf olmak üzere 3 parçadan oluşan Case Orta Sehpa, dayanıklı malzemeleri ve estetik detaylarıyla dikkat çekiyor.

Case Dekor Koleksiyonuyla Evler Yeniliğe Kanat Açmaya Hazırlanıyor!

Yaşam alanlarını çarpıcı hale getirecek Case Koleksiyonu’nun dekor kategorisinde; aydınlatmadan halıya, vazodan küpe, oda kokusundan muma kadar birçok farklı ürün bulunuyor.

Toprak renk tonlarıyla hazırlanan Case, dikkat çekici tasarımlarıyla evlerde şıklık arayanlara hitap ediyor. Salonların tamamlayıcı parçası olarak yer alan halılar, Case Koleksiyonu’na özel minimalist tasarımıyla dikkat çekiyor. Stoneware malzemeden üretilerek hazırlanan vazolar, hem iç mekanların hem de dış mekanların gözdesi olmaya hazırlanıyor. Palmolive oil malzemeden özel olarak üretilen Touch Kahverengi Mum, kristalize görünümüyle dekorasyona doğal bir dokunuş kazandırıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.