SEKSENDOKUZ yeniden yapılanma ile sektöre yenilik getiriyor

05.03.2024
A+
A-
SEKSENDOKUZ yeniden yapılanma ile sektöre yenilik getiriyor

Yüksek Mimar Ayşe Çetin ile Mimar-İnşaat Mühendisi Ufuk Çetin yönetimindeki SEKSENDOKUZ, 26 yıllık deneyiminin ardından, yepyeni bir yapılanma ile artık sadece tasarım değil, aynı zamanda uygulama alanında da faaliyet gösterecek.

Gastronomi dünyasında uzun yıllar edindiği tecrübeyle tanınan SEKSENDOKUZ, 15 yıldır inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren mühendis-mimar Ufuk Çetin’in katılımıyla yeni bir yapılanma sürecine girdi.

2024 yılı itibariyle bu yeni ortaklık yapısıyla işin uygulama tarafını da yönetme kararı alan Yüksek Mimar Ayşe Çetin ile Mimar-Mühendis Ufuk Çetin yönetimindeki SEKSENDOKUZ, ürettiği projeleri hayata geçirme noktasında, saha kontrolünde ve inşaat alanında da var olacak.

Müşterilerine ve çözüm ortaklarına hem vakit, hem de ekonomik katma değer sağlayan SEKSENDOKUZ, kapısından giren yatırımcıya, tasarımdan proje uygulamaya, ürün tedariğinden proje yönetimine anahtar teslim hizmet sunuyor.

SEKSENDOKUZ, yenilenen ekip ve yeni ortaklık yapısıyla birlikte Türkiye’deki projelerine uluslararası projeleri de ekledi. Amerika başta olmak üzere Kıbrıs, Özbekistan ve Cenevre’de projeleri bulunan SEKSENDOKUZ, Türkiye’de üretilen ürünleri kullanarak uluslararası arenada da başarılı bir grafik çiziyor.

SEKSENDOKUZ, yeniden yapılanması ve yeni ortaklık yapısıyla, sektöre getirdiği bu yeniliklerle önümüzdeki dönemde adından sıkça söz ettirecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.