Bi’Boya Comfort Kolay Temizlenen boya ile lekesiz ve pürüzsüz duvarlar

04.04.2024
A+
A-
Bi’Boya Comfort Kolay Temizlenen boya  ile lekesiz ve pürüzsüz duvarlar

İnsan ve çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarının havasını değiştiren Bi’Boya, özel formüllü Comfort Kolay Temizlenen boya ile duvarlardaki çizilme ve leke sorununa çözüm getiriyor. 

 

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Bi’Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarının havasını değiştiriyor. Bi’Boya’nın, özel teknolojiyle geliştirdiği leke itici, su bazlı Comfort Kolay Temizlenen iç cephe boyası ile duvar boyalarındaki lekeler, kirler, çizikler sorun olmaktan çıkıyor.

 

Bi’Boya’nın özel olarak tasarlayıp geliştirdiği Comfort Kolay Temizlenen, boya özelliklerini bozmadan lekeleri kolayca çıkartıyor. Özel formülü sayesinde, rakip muadillerine fark atan Comfort Kolay Temizlenen, yüzeyde bir gün boyunca kalmış lekeleri dahi diğer boyalara göre mükemmel silinebilmesine imkan veriyor. İçeriğindeki saf akrilik bağlayıcı ve leke iticilik için özel geliştirilmiş formülü sayesinde çay, kahve, meyve suyu, is, çimen, çamur, ruj, toz, parmak izi vb. lekelerin üzerinden kolayca silinebilme özelliğine sahip olan Comfort Kolay Temizlenen, ipek mat dokusuyla pürüzsüz bir yüzey yaratıyor.

 

Rulo izi bırakmadığı gibi, rötüşleri de belli etmiyor. Üstün örtme gücünün yanında içeride oluşan nemi de dışarıya atarak duvarların nefes almasını sağlayan ürün, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için de kokmuyor.

Comfort Kolay Temizlenen, içeride oluşan nemi, dışarıya atma kabiliyetiyle de duvarların nefes almasını sağlıyor. Üstün örtme gücüne sahip Comfort Kolay Temizlenen, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmuyor. Ayrıca insan ve çevre sağlığına zarar vermeyerek, düşük VOC değeri ile iç mekan hava kalitesine katkıda bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.