Kalekim, UltraFuga’nın rengarenk çizgileri mekanları canlandırıyor

04.04.2024
A+
A-
Kalekim, UltraFuga’nın rengarenk çizgileri mekanları canlandırıyor

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performansıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Kalekim; derz dolgu grubunda geliştirdiği silikon katkılı, çimento esaslı derz dolgu ürünü UltraFuga ile mekanlarda, kirlenmeyen ve solmayan çekici çizgiler yaratıyor.

Banyo ve mutfakların yanı sıra, kullanıldığı her türlü mekâna uyum sağlayan UltraFuga, 32 farklı renk alternatifiyle, her zevke hitap ediyor. Tüketicilere, tamamen kendi dekorasyon tercihlerine göre renk seçeneği sunan   UltraFuga; kullanıcıların yaşam tarzlarını mekanlarındaki ayrıntılara yansıtmasını sağlıyor.

İlk günkü gibi tertemiz ve pürüzsüz 

İçeriğindeki özel formülü ile UltraFuga, silikon katkılı, yüksek performanslı ve çimento esaslı derz dolgu malzemesi olarak, ustalar ve kullanıcılar tarafından özellikle tercih ediliyor. Seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğal taş gibi kaplama malzemelerinin 1-6 mm aralığındaki derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan UltraFuga, suyu iten ve aşınmaya dayanıklı özellikleriyle pürüzsüz yüzeyler sunuyor. Leke yaratabilecek her türlü sıvıyı, silikonlu içeriği sayesinde yüzeyde tutan ve böylelikle lekenin temizlenmesini kolaylaştıran UltraFuga, derzlerin ilk günkü gibi tertemiz kalmasını sağlıyor.

Her yerde mükemmel sonuç

UltraFuga, Kalekim’in kalite ve güvencesini taşıdığı gibi, markanın sektördeki 50 yıllık tecrübesini de yansıtıyor. 5 ve 20 kg’lık ambalajlarda sunulan UltraFuga, banyo, duş, tuvalet gibi ıslak hacimler, mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda mükemmel sonuç veriyor. Yeni derz dolgu standardı  TS EN 13888-1 kalite belgeli ve yüksek performanslı CG2WA sınıfında üretilen UltraFuga, profesyonellere ve kullanıcılara kapsamlı çözümler sunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.