Kütahya Porselen Kadınlar Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 50 indirim sunuyor

08.03.2024
A+
A-
Kütahya Porselen Kadınlar Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 50 indirim sunuyor

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kütahya Porselen’in şık ürünleri ile hayatınızın en güzel yerindeki kadınlara sevginizi ve saygınızı göstermeye ne dersiniz? Kadınlar Günü’ne özel 8-10 Mart tarihleri arasında geçerli olacak tüm ürünlerde %50 indirim fırsatı, online alışverişlerde ve Kütahya Porselen mağazalarında sizi bekliyor.

Zarif ve Güçlü Kadınlara Özel Hediyeler

Kütahya Porselen’in sevgi temasıyla tasarladığı Pretty serisi, zamanın ötesindeki zarafetiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Seri içerisinde mug bardaktan, kâseye ve düz tabaklara işlevsel ürünler yer alıyor.  Pretty, şık ve zamansız bir yemek deneyimi yaşamak isteyenler için ideal seçim.

Origaminin özgün ve etkileyici çizgilerinden esinlenerek şekillendirilen Adora Kahve Takımı ise farklı ve dikkat çekici ürünler arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Bone Luz’un altın detayları ve eşsiz tasarımı ise sofralara modern bir dokunuş ve çekicilik katıyor.

Güçlü Bakışlar, Güçlü Anlamlar…

Kütahya Porselen, bilge kadınlara adadığı Sophia Femina Koleksiyonu’nda etkileyici bakışları zarif tasarımlarla buluşturuyor. Kimi zaman evrenin sırrını, kimi zaman geçmişin öğretilerini ve kimi zaman da geleceğin hayalini fısıldayan Sophia Femina Çay takımı, zarif, anlamlı ve göz alıcı bir hediye olarak Kütahya Porselen mağazalarında ve kutahyaporselen.com adresinde sizi bekliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.