Fuzul’ün yeni reklam yüzleri, Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani oldu

27.02.2024
A+
A-
Fuzul’ün yeni reklam yüzleri, Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani oldu

Tasarruf finansman sektörünün öncüsü Fuzul yeni reklam yüzleri, Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani’nin rol aldığı ilk reklam filmini yayınladı. “Fuzul Ev de Aldırır Oto da” başlıklı reklam filminin yönetmen koltuğunda ise Serdar Erener yer aldı.

Murat Yıldırım ve Iman Elbani, bu kez Fuzul için kamera karşısına geçti. 30 yılı aşkın süredir tasarruf finansman sektöründe faaliyet göstererek yüz binlerce kişinin ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi olmasına imkân sağlayan Fuzul’ün, yeni reklam yüzleri Murat Yıldırım ve Iman Elbani oldu. Yıldırım çifti, Fuzul’ün bu yılki ilk reklam filminde rol aldı. Alametifarika imzası taşıyan ve Serdar Erener’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, tasarruf finansman sisteminin bankalardan farkı konu edinildi.

 

Senaryo, kredi çekmeden ve faiz ödemeden, tasarruf sahiplerine maliyet avantajı sunan sistemin en yalın ve eğlenceli şekilde anlatılması üzerine inşa edildi. Fuzul’ün Çekmeköy Şubesi’nde gerçekleşen çekim, bir günde tamamlandı.

 

Reklam Künyesi

 

Reklamın Başlığı: Fuzul Ev de Aldırır Oto da

Reklamveren: Fuzul

Reklamveren Genel Müdür: Sait Aytaç

Reklamveren Temsilcisi: Burak Salman, Cansu Kekeç Saatçıoğlu, Merve Ay, H. Kübra Akbal, Emir Adıgüzel, Elif Ece Evren, Doğanay Akyel, Osman Can Polat

Reklam Ajansı: Alametifarika

Yönetmen: Serdar Erener

Prodüksiyon şirketi: TerFilm

Medya Satınalma Ajansı: Glory Medya
Dijital Pazarlama Ajansı: 
Media Store
PR Ajansı:
 Optimist Medya
Offline Editör: 
Gültekin Ergene
Görsel Efekt: Umut Deniz Tekin
Renk & Ses Miksaj: Sinefekt
Jingle: Jingle House
Müzik: İsmail Derker

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.