Yeni nesil konaklama sektörünün lideri NEW INN otelciliğe güçlü bir giriş yapıyor

28.02.2024
A+
A-
Yeni nesil konaklama sektörünün lideri NEW INN otelciliğe güçlü bir giriş yapıyor

Yeni nesil konaklama sektörünün lider ismi NEW INN, Fuzul GYO tarafından İstanbul Fatih’te inşa edilen ve mart ayında faaliyete başlayacak otel yatırımının işletmeciliğini üstlendi. Böylelikle NEW INN, otel işletmeciliğine de adım atmış oldu. Otelin markası ise NEW INN Hotel Old Town olarak belirlendi.

Yeni nesil konaklama sektöründe faaliyet gösteren en genç şirketlerden biri olan ve yüksek hizmet kalitesi mantalitesiyle hizmet veren NEW INN, bu kez rotasını otel işletmeciliğine çevirdi. Fuzul GYO yatırımı ile inşa edilen otel, NEW INN Hotel Old Town markasıyla 2024 yılı Mart ayı itibarıyla İstanbul Fatih’te hizmete başlayacak. NEW INN Hotel Old Town’un işletmeciliğini ise NEW INN üstlenecek.

NEW INN Hotel Old Town, NEW INN Deneyimi ile Kapılarını Aralıyor

Seçkin lokasyonlarda 1000’e yakın bağımsız dairede service apartments konseptiyle faaliyet gösteren NEW INN, buradan elde ettiği deneyimi NEW INN Hotel Old Town’a aktarmaya hazırlanıyor. Kurulduğu günden bu yana konuklarına, modern ve lüks segmentteki dairelerinde kısa ve uzun dönemli turizm amaçlı kiralama imkânı sunan NEW INN, ilk kez otel işletmeciliği gerçekleştirecek. İşletmeciliğini NEW INN’in yapacağı otel, eşsiz atmosferi ve tarihi zenginliğiyle şehir turizminin merkezi olan İstanbul Fatih’te yer alıyor. İş ve şehir oteli olarak konumlandırılan NEW INN Hotel Old Town lüks konsepti ile ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuzul GYO’nun işletmeciliğini NEW INN’e emanet ettiği NEW INN Hotel Old Town’un lüks konseptte tasarlanmış 47 odası, toplantı salonları, son teknoloji ekipmanları, spor salonu, hamamı, saunası ve deneyimli otel ekibiyle yurt dışından ve yurt içinden gelecek misafirlerini ağırlamak için gün sayıyor.

Daldal: “Şehir Otelciliğine Adım Atmaktan Gurur Duyuyoruz”

NEW INN Genel Müdürü Mustafa K. Daldal; “Yeni nesil konaklama sektörünün Türkiye pazarındaki lideri NEW INN olarak şimdiye kadar misafirlerimizi ülkemizin seçkin lokasyonlarında 1000’e yakın bağımsız ünite ile kaliteli ve güvenli bir şekilde ağırladık. Bundan böyle misafirlerimize hem kendi evlerinin konforunda konaklama deneyimi sunmaya devam edeceğiz hem de yeni otel projemiz NEW

 

INN Hotel Old Town ile otelcilikte yüksek standartlarda hizmet vereceğiz. Fuzul GYO ile yola çıktığımız bu proje ile otelciliğe adım atmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Fuzul GYO Genel Müdürü Murat Altay ise otel projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İstanbul’un en merkezi lokasyonunda, şehir otelciliğine böyle değerli bir projeyi kazandırmaktan çok mutluyuz. Fuzul GYO’nun ilk otel projesini tamamladık ve NEW INN ile otelin işletmesi için kira sözleşmesi imzaladık. Bu anlaşmanın her iki şirkete de katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

İş Dünyasında İleri Adımlar

İş seyahatleri için özel olarak tasarlanan toplantı salonları, son teknoloji ekipmanlar ve profesyonel hizmet ekibi ile donatılan NEW INN Hotel Old Town, profesyonellerin hızına eşlik edecek gerekli tüm altyapı olanaklarını sunuyor. NEW INN Hotel Old Town’da misafirler, etkinliklerini başarıya taşıyacak bir ortamda, konfor ve verimliliği bir arada bulacak.

Tarihle İç İçe Bir Yolculuk

NEW INN Hotel Old Town konuklarına İstanbul’un tarihine ve kültürüne doyasıya bir yolculuk vadediyor. Ayasofya’nın büyüleyici manzarası, Kapalı Çarşı’nın enerjisi, Topkapı Sarayı’nın muhteşem ihtişamı ve Sultanahmet Camii’nin mistik atmosferi sadece birkaç adım ötede. NEW INN Hotel Old Town, konuklarına bu eşsiz güzellikleri keşfetme ve deneyimleme fırsatı sağlayacak.

Lüks Detaylarla Tasarlanmış Modern Yaşam

Her bir odası ile zarafetin, şıklığın ve rahatlığın mükemmel bir kombinasyonunu sunan NEW INN Hotel Old Town, özenle belirlenmiş detayları, teknolojik donanımı, özel dekoratif unsurlarla tasarlanmış odaları, dünya mutfağının seçkin ürünlerinden oluşan mutfağı, kalite ve konforu bir arada sunan konsepti ile misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.