888 Brickell Dolce&Gabbana Miami, Türk yatırımcıları Maimi’ye davet ediyor

06.05.2024
A+
A-
888 Brickell Dolce&Gabbana Miami, Türk yatırımcıları Maimi’ye davet ediyor

888 Brickell Dolce&Gabbana Miami, Hem Ziyaretçiler Hem de Bölge Sakinleri İçin Cazip Bir Destinasyon Olan Miami’ye Türk Yatırımcıları Davet Ediyor.


Dünyanın önde gelen lüks moda markası Dolce&Gabbana, ünlü inşaat şirketi JDS Development Group ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ilk gayrimenkul projesi olan 888 Brickell Dolce&Gabbana Miami’yi tanıtıyor. Şehrin 1.319,74 metre ile en yüksek binası olması planlanan projede, tamamı Dolce&Gabbana tarafından özel olarak tasarlanmış 259 özel konut ve 5 yıldızlı bir otel yer alıyor. 888 Brickell, dünyanın en canlı şehirlerinden birinde lüksün görkeminin tadını çıkarabileceğiniz ve eşsiz Dolce&Gabbana yaşam tarzını deneyimleyebileceğiniz bir yaşam alanı sunuyor.

 

Miami günümüzde, önemli ticari büyüme ve cazip eğlence yaşam tarzı sebebiyle yatırım için dünyanın en önemli destinasyonlarından biri olarak, 10 milyon ABD dolarının üzerindeki yıllık işlem hacmi bakımından Londra, New York, Los Angeles ve Hong Kong’un ardından dünyanın en önemli beşinci emlak piyasası olarak öne çıkıyor.

 

Miami emlak piyasasının konut yatırımları için en iyi tercih olmaya devam etmesi şaşırtıcı değil. 2022’de yabancı alıcıların konut alımlarında bir önceki yıla göre %25’lik bir artış söz konusu ve özellikle yabancı alıcıların %61’i bir mülkü sadece iki kez veya daha az kez ziyaret ettikten sonra satın almakta.1

 

Türkiye’de ise büyük yatırımcıların birçoğu kendi ülkelerinde ve Avrupa’da mülk sahibi olduğu için Miami, özellikle pazarın markalı konut segmentine yatırım söz konusu olduğunda, ikincil bir mülk yatırımı olarak bu kişiler için öncelikli bir destinasyon.

 

Knight Frank’in önde gelen raporlarından The Wealth Report’a göre, dünya genelinde ultra yüksek net gelire sahip bireylerin (UHNWI) sayısı bir önceki yıl (2022)2. 601.300 iken 2023’te %4,2 artarak 626.619’a yükseldi. Başlıca ülke performansları açısından Türkiye, UHNWI sayısındaki %9,7’lik artışla Knight Frank’ın sıralamasında ilk sırada yer alırken, Türkiye’yi %7,9 ile ABD, %6,1 ile Hindistan, %5,6 ile Güney Kore ve %5,2 ile İsviçre takip ediyor.Bu rakamlar göz önünde bulundurulduğunda, Türk ultra yüksek net gelire sahip bireylerin (UHNWI) varlık portföylerini çeşitlendirmek için bölge dışında ikincil yatırım fırsatlarını hedeflemeye başlaması olası görünüyor.

 

Dolce&Gabbana Yönetim Kurulu Başkanı Alfonso Dolce: “İtalyan ’Fatto a Mano’ değerini tüm projelerimizde belirleyici bir değer olarak korumaktan gurur duyuyoruz: Casa Koleksiyonumuzun lansmanından sonra, İtalyan misafirperverliğinin en iyi özelliklerini yansıtan bir konut projesi geliştirmek fikri doğal olarak gelişti. Bizi her zaman coşkuyla karşılayan, benzersiz bir kültür ve yaşam tarzına sahip küresel bir destinasyon olan Miami’deki ilk konut projemizi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 888 Brickell projesinde iç tasarım deneyimimizin önünü açmak için sabırsızlanıyoruz.”

JDS Development Group Kurucusu ve CEO’su Michael Stern: “Miami’nin inanılmaz bir rönesans yaşadığı bu dönemde, 888 Brickell’de Dolce&Gabbana ile dünya çapında bir ilk olan iş birliğini başlatmaktan gurur duyuyoruz. Bizim için Dolce&Gabbana, ikonik kulemizin bu yeni bölümünü ve gelecek vizyonunu gerçekleştirmek için mükemmel bir ortak. Dünya çapında bir moda evi olan Dolce&Gabbana’nın tasarımda kalite ve detay arayışı, inanılmaz bir misafirperverlikle dolu otantik bir yaşam tarzının güzel dünyasını yaratma konusundaki becerileriyle birleştiğinde, dünyanın dört bir yanından gelecek sakinlerimiz ve ziyaretçilerimiz için kesinlikle başarılı ve yaratıcı bir yolculuğa çıkmamızı sağlıyor.

 

İşçiliğe olan sonsuz bağlılıkları, lüks ve özenle seçilmiş malzemeleri tedarik etme konusundaki durmak bilmeyen kararlılıklarıyla tanınan Dolce&Gabbana, 888 Brickell Dolce&Gabbana Miami’nin tasarımını eşsiz bir seviyeye yükseltiyor. 1-4 yatak odası arasında değişen 259 konutun her biri Domenico Dolce ve Stefano Gabbana tarafından titizlikle tasarlanıyor. Özel tasarım mobilyalardan nadir bulunan ahşap ve taş türlerine, el yapımı işlemelere kadar Dolce&Gabbana, kendine özgü ihtişam ve zarafetini konutların her metrekaresine taşıyor.

 

Yeni lüks tesis, sakinlerine 44 kulaç büyüklüğünde bir yüzme havuzu, havuz başı lounge, tiyatro, yaratıcı çalışma alanı ve toplantı süitleri, bilardo ve oyun odası, çocuk oyun odası ve çok daha fazlasını içeren çeşitli özel olanaklar sunuyor ve tüm sakinlerine hem iş hem de eğlence odaklı bir yaşam alanı yaratıyor.

Her ev, tamamen anahtar teslimine hazır olup, sakinlerin özel konutlarına zahmetsizce taşınabilmesi için özenle tasarlandı. Sofistike ve zarif bir görünüm sergileyen 888’deki konutlar, kusursuz bir deneyim sağlamak için eksiksiz bir şekilde dekore edildi.

 

Dolce&Gabbana ve JDS Development, tesis genelindeki 10.700 metrekarelik alanın her santimini planladı, tasarladı ve hayata geçirdi. Fikir, sadece içeri girmeniz ve her şeyin düşünülmüş olması. Uyandığınız andan uyuduğunuz ana kadar her türlü beklentiniz kusursuzca karşılanıyor.

Dünya standartlarında misafirperverliğe sahip birinci sınıf bir otele ev sahipliği yapan 888, yaşam tarzı odaklı konaklama ve üst düzey konut geliştirmenin benzeri görülmemiş bir sentezi niteliği taşıyor. Sekiz kata yayılan 888, eğlence, spor, dinlenme, sağlıklı yaşam, fitness ve yemek odaklı güçlü bir olanaklar paketi sunuyor.

KULE 

Magic City silüetine çarpıcı bir yenilik getiren 888 Brickell Dolce&Gabbana Miami, Miami’nin en yüksek binası olup mimari peyzajda yeni bir standart yaratıyor. Binanın dış cephesi, Studio Sofield ile işbirliği içinde tasarlanmış olup fildişi traverten ve mat siyah çelik kirişlerin zarif ve ölçülü bir kombinasyonunu içeriyor ve binaya belirgin bir dikey görünüm kazandırarak onu diğerlerinden ayırıyor.

 

Sokak hizasına yakın bir noktada bina, tesise sıcak bir parlaklık ve ışıltı getiren altın bir “gerdanlık” ile süsleniyor. Modernist gökdelenlerden ve Milano’nun orta yüzyıl tasarımlarından esinlenen 888 Brickell, Dolce&Gabbana, Miami’de çarpıcı ve cesur bir mimariyi yansıtıyor.

– 90 katlı, 319,74 metre yüksekliğiyle Miami için bir rekor –

-Dolce&Gabbana tarafından özel olarak tasarlanan 259 Rezidans

– Atlantik Okyanusu, Biscayne Körfezi, Şehir Merkezi ve Miami Plajı’nın olağanüstü manzaraları

– Fildişi travertenin mimari bir zafer gösterisi

– Taş Kaplamalı Dış Cephe ve Parlak Siyah Cephe

 

                EKİP 

Tasarımcı: Dolce&Gabbana

Mimar: Studio Sofield

İnşaat Şirketi: JDS Development Group

KONUM

888 Brickell Meydanı, Miami, Florida, Amerika Birleşik Devletleri

 

ULAŞIM & LOBİ 

  • Porte Cochere’ye altın kaplamalı dekoratif paravanın ve özel tasarım sarkıtların    altından giriş
  • Dolce&Gabbana küratörlüğünde Signature Restaurant

·       Özel Konut Lobisi

  • İki barlı yüksek tavanlı Grand Lobi

 

THE 888 POOL

  • 4,000 metrekarelik havuz güvertesi 
  • Havuz Başı Servisli Grand Pool Bar 
  • Havuz Katı Restoran
  • Özel Kabinler                                   

 

 

ETKİNLİK ALANI  

·       Açık Teraslı Büyük Etkinlik Alanı

·       Demo Mutfak & Özel Yemek

·       Etkinlik/Tiyatro Alanı

·       Bilardo Masaları

·       Şarap Mahzeni

 

DOLCE&GABBANA KÜRATÖRLÜĞÜNDE YEME-IÇME 

  • Zemin Katta İmza Restoran 
  • Tüm gün yemek için Pool Club Restaurant & Bar  
  • Gösteri Merkezi

 

                 KONUT OLANAKLARI 

  •  44 Kulaç Büyüklüğünde Havuz 
  • Dinlenme Alanları  
  • Toplantı odaları & Ofis Süitleri  
  • Gösterim Odası  

 

 

                ZİNDELİK VE İYİLEŞME  

  • Yüksek Tavanlı Kapalı Padel Sahası  
  • Fitness Merkezi  
  • Golf Simülatörü 
  • Yoga & Pilates  
  • Soğuk & Sıcak Dalış Havuzları  
  • Recovery Spa, Meyve Suyu Barı, IV Terapi, Kişiye Özel Masajlar ve daha fazlası  
  • Berber Dükkanı 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.