Enza Home’dan modern ve zarif tasarımlar

06.05.2024
A+
A-
Enza Home’dan modern ve zarif tasarımlar

Enza Home koleksiyonunda yer alan halı ve aydınlatma seçenekleriyle farklı zevklere hitap ediyor. Tetra Aydınlatma Serisi modern çizgisi ve sıra dışı tasarımıyla öne çıkarken; Verla ve Brena Halılar ise yalınlığın şıklığını yansıtıyor.

 

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, birbirinden şık aydınlatma ürünleri ve halı modelleriyle yaşam alanlarının havasını değiştiriyor. Visions Koleksiyonu’nda yer alan Tetra Aydınlatma Serisi, modern tasarıma yeni bir yorum getiren geometrik detaylarıyla göz alıyor. Polikarbonat cam difüzör malzeme kullanımıyla fark yaratan bir estetiğe sahip Tetra, dekorasyonda alışılmışın dışına çıkmak isteyenlerin favorisi oluyor. Tetra Aydınlatma Serisi, büyük ve küçük boy sarkıt, büyük, orta ve küçük boy lambader seçenekleriyle farklı mekanlarda kullanılabiliyor.

 

Bukle dokuma tekniğiyle dokunduğu için 3 boyutlu bir görünüme sahip Verla Halı, estetik ve şık tasarımıyla göz alıyor. Özgün yapısını buluşturduğu soft renkleriyle öne çıkan Verla Halı, rengi solmadığı için uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabiliyor. Beyaz, gri ve beyaz/gri olmak üç farklı renk, 1.60 x 2.30 ve 2.00 x 2.90 olmak üzere iki farklı ölçü alternatife sahip Verla Halı, kolayca temizleniyor.

 

Jüt benzeri dokusuyla dikkat çeken Brena Halı, antialerjik, toz ve hav çıkarmayan yapısıyla alerjik kişiler tarafından bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Sisal dokuma tekniğiyle üretilen Brena Halı, keçeleşme yapmayan, dayanıklı dokusu sayesinde uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabiliyor. Robot süpürge için uygun olan Brena Halı, son derece kolay temizleniyor. Brena Halı’nın 200×300 olmak üzere tek ölçüsü bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.