Aderan Global’den Antalya’ya değer katacak yeni proje

18.01.2024
A+
A-
Aderan Global’den Antalya’ya değer katacak yeni proje

 

Akdeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün güçlü oyuncusu Aderan Global; yeni projesi La Mare Lara ile Antalya’nın çekim merkezi Lara’da ışıldayacak. Antalya’da yaşamın en keyifli bölgelerinden Lara’da hayata geçen ve Aralık 2025 sonunda teslim edilmesi planlanan La Mare Lara; modern mimarisi, şık iç dizayn tasarımları ve kaliteyi konforla buluşturan yaşam alanları ile mavinin kalbinde lükse uzanan benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor.

İnşaat sektöründe uzun yıllara dayalı tecrübeye sahip Aderan Global; yeni projesi La Mare Lara ile bölgede fark yaratmaya hazırlanıyor. Turizm ve konut yatırımları ile sürekli gelişen; şık restoranları, kafeleri, alışveriş ve yaşam alanları ile dinamik bir hayat vadeden Lara’da 4 blok ve 112 daire ve 13 dükkan olarak planlanan La Mare Lara, tümü 3+1 geniş ve ferah dairelerden oluşuyor. Tüm dairelerinde derin mavileri kesintisiz izleme imkanı sunan La Mare Lara, iç mimaride yaşam konforunu maksimum düzeye taşırken kaliteli seçimleriyle elegan çizgisini koruyor. Fonksiyonelliği ön planda tutan projede estetik ve yenilikçi depolama alanlarının ve teknolojik çözümlerin yanı sıra bölgede sıklıkla tercih edilen geniş teras balkonlar da ayrıcalık sağlıyor. Her biri kalite ile buluşan özel malzemeler ve özel tasarım aydınlatmaların yanı sıra La Mare Lara’da yüksek tavanlar ve sonsuzluk hissi veren yerden tavana kesintisiz cam formları panoramik deniz manzarasını tamamlıyor. Şehrin kalbindeki konumu, falezlerin üzerinde yükselen seçkin mimarisi, özgün konsepti ve yaşama değer katan ayrıcalıkları ile La Mare Lara, bölgede yaşam ve yatırım değeri için göze çarpan en iddialı projelerden biri olmaya aday…

Akdeniz bölgesinde yıllara dayanan inşaat tecrübesi

Gayrimenkul geliştirmeden turizme, inşaat, enerji ve eğitim yatırımlarına kadar birçok alanda nitelikli, yenilikçi ve güvenilir projeleri hayata geçiren Aderan Global; Meidan Plaza, First Classe, Villa Classe, Classe Green, Harmoni, Kundu Kanyon, Sorgun Kanyon, The Manor Belek, Arasta gibi projelerin yanı sıra LIU Resorts, Sirius Deluxe Otel ve Bodrum’da ve Konyaaltı’nda yeni hayata geçireceği oteller gibi turizm yatırımları ve Bahçeşehir Koleji Antalya Parkorman Batı Kampüsü gibi eğitim yatırımları ile de adından söz ettiriyor. Belek’teki Fenerbahçe Tesisleri’nin de inşasını tamamlayarak yeni nesil mimariye katkı sağlayan Aderan Global, projelerinde güvenli konut yaklaşımı, deprem, yapı denetim ve yangın yönetmeliğine uygunluk esası ile hareket ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.